Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artista fenomen, Dua Lipa, vine la Constanţa la Neversea. Cine mai urcă pe scena festivalului de la malul mării

ro

26 Apr, 2017 22:18 8521 Marime text
Artista fenomen a momentului, Dua Lipa vine pentru prima dată în România, la Neversea. Alături de aceasta vor participa la festivalul de la malul mării, legendarul Tiësto, Fatboy Slim şi Afrojack.

Pe cele şapte scene de la Neversea vor mai urca Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten,Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson DJ SET, DUB FX, Foreign Beggars, Netsky DJ SET, Zeds Dead, Mike Perry şi Klangkarussell DJS!

Conform organizatorilor, Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry și Klangkarussell sunt doar primii 21 de artiști anunțați. Alături de ei urmează să se alăture line-up-ului și alți artiști internaționali care vor ajunge în vară, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA.

DUA LIPA este considerată artista fenomen a momentului și vine pentru prima dată în România, la Neversea. La cei doar 22 de ani are colaborări muzicale cu mari artiști internaționali, cum ar fi Martin Garrix și Sean Paul, dar are și nominalizări și premii importante în industria muzicală. “Be the one” și “Scared to be lonely” vor răsuna live, la vară, la Neversea.
FATBOY SLIM sau pe numele său real, Norman Cook este considerat o legendă a muzicii dance și este foarte așteptat de fanii din România. Cariera lui, una de peste 30 de ani, este impresionantă și este artistul care și-a pus amprenta asupra muzicii dance. Mai mult decât atât, a fost și este o inspirație pentru generațiile noi de artiști. 

Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto și Afrojack au spus prezent la cel mai mare festival de la Marea Neagră, Neversea. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat si i-au aplaudat ore în șir la festivalul UNTOLD, cei doi artiști promit să aducă aceeași energie pozitivă și aceleași show-uri incredibile pe plaja Neversea.

Conform organizatorilor, KSHMR și Nicky Romero vin la Constanța, unde promit că vor face din prima ediție NEVERSEA, una de neuitat. Unii dintre cei mai mari artiști de electro house, Benny Benassi, Lost Frequencies, Mike Perry, Tujamo, Fedde Le Grand vor urca pe una din cele 7 scene ale festivalului NEVERSEA. 

Începând de astăzi vor fi disponibile 5000 de abonamente la prețul de 225 de lei plus taxe. Abonamentele pot fi cumpărate de pe www.neversea.com. Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie și în mai puțin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani și-au luat deja abonamentul pentru festivalul NEVERSEA.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei.  NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.                     

Dua Lipa s-a născut pe 22 august 1995, la Ciudad de México, în Mexic şi este o cântăreață britanică. Albumul său de debut a fost programat pentru lansare la data de 10 februarie 2017.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii