Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artista Corina Iftene a plecat să cânte în corul îngerilor (galerie foto)

ro

21 Sep, 2010 00:00 7052 Marime text
artista_corina_iftene.jpgA lăsat în urma ei doi copii care aveau nevoie de ea, un soţ căruia lacrimile nu contenesc să-i curgă, colegi înmărmuriţi de uimire şi un public care nu o va mai putea asculta niciodată dând viaţă unor opere celebre.artista_2.jpg

Corina Iftene, mezzosoprană a corului Operei din Constanţa a încetat din viaţă la vârsta de 43 de ani, în urma unor complicaţii apărute în urma unei operaţii dificile. Soţul ei, Doru Iftene, era alături de ea pe scenă, acesta fiind tenor solist al Operei. Acum însă, partenera de scenă şi de viaţă nu-i mai poate sta alături, dar poate veghea familia, aşa cum acesta îşi doreşte. Pe ultimul drum a condus-o ieri şi o parte din orchestra Operei, care a interpretat ceea ce nu-şi doreşte niciun muzician: Marşul funebru. Directoarea Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, Daniela Vlădescu, o regretă pe Corina Iftene. „Ceea ce s-a întâmplat este cu adevărat o dramă pentru noi toţi. Era un copil aşa de bun... este nedrept ceea ce s-a întâmplat. Era tânără, serioasă, profesionistă, ne pare foarte rău tuturor pentru această pierdere“, a spus Daniela Vlădescu. De acum, operele Nabucco, Traviata, Aida, Rigoletto,  Trubadurul şi multe altele nu vor mai fi complete, pentru că una dintre voci nu se va mai auzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 01 Oct, 2010 08:30 S-a nascut un inger. Un om de o noblete fara seaman a plecat dintre noi. Odihneste-te in pace draga noastra Corina.
  • prieten 21 Sep, 2010 00:18 Odihneste-te in pace!