Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului s-a asociat în Cooperativa Agricolă Tomis

ro

12 Jul, 2016 00:00 5324 Marime text


Arhiepiscopia Tomsiului a devenit asociat într-o firmă nou-înfiinţată, Cooperativa Agricolă Tomis, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial din 8 iulie.
 
În baza cererii nr. 46063 din data de 10 iunie şi actelor doveditoare depuse la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Constanţa Tomis. Sediul social al firmei, a cărei formă de organizare juridică este cea de cooperativă agricolă, este în satul Culmea, oraşul Ovidiu. Domeniul principal de activitate al societăţii este „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“.
 
Noua firmă are un capital social de 10.000 de lei, compus din 1.000 de părţi sociale. Fondatorii societăţii sunt: Integra Wood SBS SRL, Aurelian Ştefan, Emil Cosmin Brăescu, Alexandru Petrean şi Arhiepiscopia Tomisului. Administratorii societăţii sunt Emil Cosmin Brăescu şi Aurelian Ştefan. Cenzori au fost numiţi Alexandru Petrean, Eleonora Petrean şi Claudia Brojboiu.

Despre Integra Wood SBS SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma înfiinţată în anul 2014 are sediul social în municipiul Constanţa, strada Timişanei. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este controlată de Radu Cristian Zlăvog, născut pe 23.02.1978, în Iaşi, şi Iuliana Coman, născută pe 26.01.1974, în Medgidia. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, este Radu Cristian Zlăvog.
 

„Cel mai probabil, această societate este legată de activităţile de la Nazarcea“, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion 13 Jul, 2016 02:10 Cum? Tănăsescu se face ca nu stie? Da un raspuns inexact, spunând : Cel mai probabil aceasta societate este legată de activitățile de pa Nazarcea"