Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu a inaugurat un nou sediu şi Centrul de Informare Cetăţeni

ro

26 Jan, 2017 11:18 3131 Marime text
La sediul Primăriei Ovidiu, astăzi, 26 ianuarie, are loc inaugurarea Centrului de Informare Cetăţeni şi a noului sediu al primăriei.
 
Cu această ocazie, vor fi prezentate serviciile şi facilităţile de care vor beneficia cetăţenii din Ovidiu, precum şi proiectele administraţiei locale pentru anul 2017.
 

„Ne propunem ca în acest an, împreună cu serviciul de asistenţă socială, să facem drumuri cu autoturismul primăriei să îi ajutăm pe cetăţeni să ajungă la diferite instituţii pentru a obţine certificate pentru diferite dizabilităţi, deoarece am constatat că este o problmema şi avem solicitări”, a declarat, în cadrul evenimentului, primarul din Ovidiu.

Primarul localităţii Ovidiu a anunţat că, în maximum două săptămâni, cetăţenii din localitate vor putea să folosească serviciul ghişeul.ro, pentru a-i scuti de drumuri pe cetăţeni şi pentru a limita contactul acestora cu funcţionarii publici.

„Scopul acestui centru de informare este de a ajunge mai uşor la cetăţeni, pentru a găsi mai uşor răspunsurile la problemele lor. Ne dorim să putem anunţa prin SMS cetăţenii care depun adrese la primărie despre momentul în care acestea au fost soluţionate”, a mai declarat primarul.

        
Primăria Ovidiu, din aprilie, va avea o societate, Ovi Protect SRL pentru a asigura paza instituţiilor publice. În acest fel, se poate uşura organigrama instituţiilor publice, dar se va asigura paza obiectivelor.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii