Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arazu Construcţii, somată să restituie banii Băncii Transilvania

ro

11 Nov, 2010 00:00 1371 Marime text
Arazu Construcţii, societatea mamă a firmei care s-a ocupat de acoperirea craterului de pe strada Traian - Arazu Design, dar şi administratorul Marian Nichitov, sunt chemaţi, prin intermediul unui anunţ publicat în urmă cu două zile în presa locală, să se prezinte pe 15 noiembrie la Judecătoria Constanţa, într-un proces cu Banca Transilvania, Sucursala Constanţa.

Potrivit anunţului, societatea este chemată în instanţă în calitate de debitor în dosarul nr. 1988/212/2009, care are ca obiect validare poprire.

Reamintim faptul că Arazu Design, societatea care s-a ocupat de acoperirea craterului format pe strada Traian, la momentul câştigării contractului de la Primăria Constanţa nu avea experienţă în ceea ce priveşte astfel de contracte, fiind înfiinţată de câteva luni. Mai mult, încă de atunci s-a speculat că Arazu Construcţii, administrată de Marian Nichitov, soţul administratoarei de la Arazu Design, se ocupa de fapt de lucrare. Menţionăm că SC Arazu Construcţii se află în proces de insolvenţă, anunţul privind procedura fiind publicat în Buletinul Insolvenţei nr. 5216 din 30 iunie a.c
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii