Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aqualand SA şi Clubo Galactic SRL îşi extind afacerea pe plajă

ro

28 Oct, 2016 00:00 3768 Marime text

Societatea Aqualand SA, cea pe care funcţionează parcul de distracţii Aqua Magic, împreună cu societatea Clubo Galactic SA, cea care administrează firma Aqualand, au primit de la Primăria Constanţa autorizaţie de construire pentru amenajarea unui sector de plajă. Este vorba despre sectorul VI, subsectorul 9b.
 
Pe data de 27 octombrie, Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral a obţinut Autorizaţia de construire nr. 1638 pentru SC Aqualand SA şi SC Clubo Galactic SRL. Potrivit actului emis de municipalitate, cele două societăţi vor amenaja o plajă turistică în Mamaia, sector VI, subsector 9b, conform contractului de închiriere nr. 2908/16037/AM/28.07.2015 şi actului adiţional nr. 1/17317/AM/12.08.2015.

Despre Aqualand SA

Cu sediul social în Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 334, Parc Aqua Magic, clădire corp administrativ, firma a fost înfiinţată în anul 2002. Are un capital social subscris de 2.500.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.000 de acţiuni. Societatea este controlată de Dumitru Ion Cilibia, născut pe 28.10.1938, cu 20% din capitalul social, Georgiana-Andreea Şerban, născută pe 5.08.1982, în Constanţa, Constanţa, cu 25,1% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 54,9% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Clubo Galactic SRL, reprezentată prin Georgiana-Andreea Şerban. Aqualand SA se ocupă de activităţi recreative şi distractive. Numele lui Dumitru Cilibia este asociat cu firma Petroconst, firmă care a câştigat mai multe contracte de la Primăria Constanţa, dar şi cu Allclass SRL, societate în care apărea şi numele fostului viceprimar al Constanţei şi ex-ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi.
 
Cât despre Georgiana Andreea Şerban, aceasta este fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu, una dintre femeile apropiate afacerilor tripletei Constantinescu - Mazăre - Strutinsky. Până acum ceva timp, structura acţionariatului firmei Aqualand era mai extinsă, iar acţionari erau Laura Bianca Buşu (10% din capitalul social), Dumitru Ion Cilibia (75,8% din capitalul social), Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (4,2% din capitalul social), în timp ce lista de acţionari reprezenta doar 10% din capitalul social.

Despre Clubo Galactic SRL

Înfiinţată în anul 2004, societatea Clubo Galactic SRL a fort înmatriculată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Georgiana Andreea Şerban. Tot ea este şi administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

Citeşte şi

O nouă decizie în dosarul Mazăre - Hortolomei-Moscu
 
Ce a decis ieri judecătoarea Mihaela Vlăşceanu în dosarul Mazăre - Hortolomei-Moscu (rechizitoriu)
 
Sorina-Gina Hortolomei Moscu, inclusă în Enciclopedia Personalităţilor din România
 
Tribunalul Constanţa, decizie importantă pentru procurorii DNA Constanţa, Radu Mazăre şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (rechizitoriu)
 
Căderea din Paradis Sorina Hortolomei-Moscu îşi cesionează acţiunile. Apropiaţii lui Mazăre fac schimbări în firmele pe care le deţin
 


„Cartierele generale“ ale afacerilor, destructurate Sediul firmei care administrează Aqua Magic, mutat într-un spaţiu de câţiva metri pătraţi
 
Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Aqualand şi Clubo Galactic Aqua Magic îşi face „secţie exterioară“ pe nisip?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii