Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel pe Facebook pentru a ajuta familia implicată în tragicul accident de pe Autostrada A4

ro

10 Aug, 2017 21:19 1952 Marime text
O tragedie a avut loc la începăutul acestei luni pe Autostrada A4 în apropiere de localitatea constănțeană Cumpăna. O mașină scăpată de sub controlș s-a izbit de parapetul median iar o bucată de metal a străpuns autoturismul și a rănit grav șoferul și pe soția lui care era pasager pe locul din dreapta. 

O adevărată desfășurare de forțe a avut loc la fața locului, echipaje SMURD, echipaje de la AMbulanță, elicopterul SMURD, polițiști și pompieri. Bărbatul și soția lui au fost grav răniți. Femeii i-au fost amputate ambele picioare, iar cu toate eforturile depuse de cadrele medicale a murit pe masa de operație. 

Bărbatul este și în prezent internat sub supraveghere medicală în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Copilul a scăpat doar cu răni ușoare și a fost externat. 

Impresionați de drama acestei familii, colegii bărbatului, care este antrenor de fotbal pentru copiii de la Clubul Sportiv Junior Brașov au lansat un apel pe Facebook pentru ca cei care pot și vor să ajute familia greu încercată de această tragedie. 

”Din păcate, tragediile nu ocolesc nici lumea fotbalului...Imre Ianko. Numele lui nu spune mare lucru, însă pentru copiii de la Club Sportiv Junior Brasov era ca un al doilea tată. Echipele de pitici născuți în 2008 și 2009 lucrau sub îndrumarea lui Imre, cel care a fost încadrat în corpul de antrenori al clubului în urmă cu aproape un an. Chiar dacă nu a jucat fotbal, pasiunea lui Imre l-a îndreptat către meseria de antrenor de copii, directorul tehnic al clubului, Radu Turdean, spunând despre el că era mereu preocupat să aprofundeze detaliile meseriei. Din păcate, nenorocirea a tăbărât asupra lui și a familiei sale...
Nu vreau să vă dau detalii despre accidentul în care a fost implicat pe Autostrada Soarelui. A fost groaznic... Imre este internat acum La Spitalul Județean Constanța, medicii de acolo reușind să îi salveze un picior. Celălalt picior i-a fost amputat. Soția lui a decedat... Băiatul lor de 6 ani a fost cruțat de răni serioase, dar trauma psihică va rămâne pe veci. Imre și băiețelul său au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Donațiile se pot face în conturile de mai jos, conturile familiei, deschise pe numele Janko Zamfirita.
Lei: RO29BRDE080SV62002720800
Euro: RO73BRDE080SV62002810800
Dumnezeu să-ți dea putere, Imre!” - se arată în mesajul de pe Facebook. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii