Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important făcut de CNAIR. Sunt vizate contractele de deszăpezire

ro

30 Nov, 2016 17:39 1927 Marime text
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere asigură activitatea de deszăpezire pe întreaga reţea de autostrăzi şi drumuri naţionale prin firmele cu care compania a încheiat contracte, dar şi cu resurse proprii companiei sau prin redistribuirea utilajelor din cadrul contractelor deja încheiate. În prezent, utilajele specifice şi materialele antiderapante necesare în procesul de deszăpezire sunt în bazele de intervenţie.
 
În data de 25.11.2016, CNAIR şi SALROM a semnat contractul de furnizare sare pentru campania de iarnă 2016 - 2017, în prezent, procesul de livrare fiind în plina desfasurare.

Astfel, CNAIR a semnat contracte pentru 49 de loturi, 8 fiind în procedura de contractare. Contractele încheiate în urma negocierilor sunt valabile până la încheierea procedurilor de licitaţie publică aflate în contestaţie.

Pentru loturile unde încă nu sunt incheiate procedurile de licitatie (din cauza contestatiilor, perioadelor legale de asteptare pentru incheierea acordurilor cadru), activitatea de deszăpezire se va efectua cu utilajele proprii sau cu utilaje distribuite din cadrul altor acorduri cadru semnate, astfel:
 
D.R.D.P. Constanţa:
Lot 1 - SDN Braila - contract încheiat;
Lot 2 - SDN Constanţa - contract încheiat
Lot 3 - SDN Căarăşi - contract iîcheiat;
Lot 4 - SDN Slobozia - contract încheiat;
Lot 5 - SDN Tulcea - contract încheiat;
Lot 6, Autostrada A2, Lehliu- Cernavodă - contract încheiat
Lot 7 - Autostrada A2+A4 - contract încheiat.
 
 D.R.D.P. Bucureşti:
Lot 9 - Autostrada A2 - proceduri de contractare în curs ;


„Anul acesta, am reuşit să încheiem procedura de achiziţie pentru a asigura toată logistica necesară procesului de deszăpezire pentru 4 ierni, adică până în 2020. În aceste condiţii, le-am cerut colegilor mei din regionale, din secţii, implicaţi în această activitate să se mobilizeze şi organizeze permanent şi cu responsabilitate în întreaga activitate de deszăpezire. Le-am cerut permanenţă şi operativitate. Dar, în acelaşi timp, facem şi un apel la conducătorii auto să respecte, în caz de vreme rea, toate restricţiile şi reglementările ce se impun pentru a evita orice evenimente neplacute” , a declarat directorul general al CNAIR SA, Cătălin HOMOR.

Sursa foto: radioiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii