Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonescu susţine că pe 15 martie vor fi anunţaţi candidaţii USL Constantinescu spune că USL n-are deocamdată un calendar

ro

05 Mar, 2012 00:35 1281 Marime text

La un an de la constituirea Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu este de părere că cea mai importantă reuşită a acestui demers este conturarea unei alternative la actuala guvernare.

Asta, în condiţiile în care avem de-a face cu asocierea a două partide care din punct de vedere al identităţii doctrinare sunt unul hăis şi altul cea: un partid de stânga - PSD, un partid de centru-dreapta - PNL. Nu în ultimul rând, este vorba de o alianţă care are un număr foarte mare de aleşi locali şi de parlamentari în funcţie. „A armoniza toate aceste poziţii care există deja şi toate aspiraţiile şi toate dorinţele de a candida în diferite poziţii nu e o misiune deloc uşoară", susţine liderul liberal Crin Antonescu. Până la armonizarea poziţiilor şi dorinţelor, USL are o reală problemă în armonizarea declaraţiilor. În ceea ce priveşte alegerile locale, Crin Antonescu spune că USL are un calendar bine stabilit, că lucrurile înaintează în fiecare zi, că toate aceste dificultăţile vor fi depăşite şi că toată fericirea USL-iştilor va da pe dinafară pe 15 martie, atunci când va avea loc anunţarea candidaţilor pentru locale.

Constanţa, probabil o formalitate

Chiar dacă anunţarea candidaţilor USL de la Constanţa poate fi trecută la capitolul formalităţi, rămân câteva semne de întrebare în dreptul candidaţilor pentru primăriile municipiilor Mangalia şi Medgidia şi a oraşului Cernavodă. Aici liberalii şi-ar dori proprii candidaţi.

Prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, susţine că nu are ştiinţă de lansarea care urmează să aibă loc pe 15 martie. „Să-şi lanseze PDL candidaţii! Nu vor ei să pună mâna pe funcţii? Noi nu avem deocamdată un calendar în privinţa lansării candidaturilor, nu ştiu ce a anunţat Antonescu", a precizat Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii