Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii Termica Distribuţie Năvodari lucrează asiduu pentru a finaliza proiectele de modernizare a oraşului

ro

07 Jul, 2014 00:00 2452 Marime text
Pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii în oraşul Năvodari, SC Termica Distribuţie Năvodari a demarat, în urmă cu aproximativ un an, un proiect în cadrul căruia sunt amenajate parcări aferente tuturor zonelor populate.

Recent, lucrările de asfaltare a parcării H6 au fost duse la bun sfârşit şi, potrivit declaraţiilor lui Alexandru Manu, directorul societăţii, în aproximativ o săptămână vor fi încheiate şi cele care se desfăşoară la parcarea R7. Având capacitatea de a găzdui aproximativ 30-40 de automobile, aceste spaţii reprezintă răspunsul la problema parcărilor, atât de comună tuturor oraşelor de la malul mării. „Lucrările nu se opresc aici. Aşa cum am promis, de luni, muncitorii de la Termica Năvodari încep amenajarea parcării RA1“ a adăugat Alexandru Manu.
 
De asemenea, şi năvodărenii de pe strada Liniştii au motive de bucurie. Proiectul care prevede realizarea unei reţele moderne de canalizare a fost finalizat, iar lucrările în acest scop iau amploare pe zi ce trece. În plus, în urma instalării reţelei de canalizare, întreaga suprafaţă de 500 de metri va fi reamenajată, urmând a fi asfaltată pentru ca, mai apoi, să găzduiască noi locuri de parcare. Lucrările vor dura aproximativ două luni, iar investiţiile se ridică la 700.000 de lei.
Directorul SC Termica Distribuţie Năvodari a declarat că, în tot acest timp, angajaţii realizează şi lucrările de reparare, plombare sau retuşare a drumurilor din oraş, implicând în proiectele lor şi zonele periferice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel, Năvodari 02 Aug, 2014 10:33 Inca ceva... Avem o mare problema in parcarea H6-M2A, si anume cu apa de ploaie care ramane fix in parcare (mai ales catre blocul M2A). Sau 10-15 cm adancime apa nu inseamna mult? Daca nu se vor lua masuri anul acesta, la anul vom spune cu drag ,,la revedere,, platii pentru locurile astea de parcare. Sa mai aduc vorba de intunericul absolut sau de una-doua camere video in zona?!
  • Daniel, Navodari 10 Jul, 2014 15:35 Ma bucur pentru faptul ca primaria Navodari isi îndreaptă atentia si catre proprietarii de autoturisme, cetateni care locuiesc la bloc. Nu inteleg un lucru. Bun, s-a terminat de asfaltat si marcat parcarea situata intre blocurile M2A si H6, dar accesul catre aceasta de ce nu a fost pus la punct? Ma refer la Aleea Cabanei (neasfaltata intre blocurile M2A, 28 si H6) si aleea Midiei (in spatele blocului H5). Inteleg ca vor sa faca alte parcari, dar sa termine ceea ce au inceput.