Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Israelului în România, în vizită la SC RAJA SA Constanţa Două contracte importante, semnate cu reprezentanţi de top (galerie foto)

ro

20 May, 2016 00:00 3652 Marime text


În ultimii ani, SC RAJA SA Constanţa a reuşit să se impună atât la nivel naţional, cât şi internaţional în rândul operatorilor de profil. Ca o recunoaştere a relaţiilor de colaborare între SC RAJA SA Constanţa şi specialiştii din Israel, ieri, Excelenţa Sa Tamar Samash, ambasadorul statului Israel în România, împreună cu reprezentanţii celor mai mari companii de profil din Israel au efectuat o vizită de lucru la SC RAJA SA Constanța.
 

„Astăzi (n.r. ieri), la compania noastră este prezentă o delegaţie de companii puternice din sectorul de apă, canalizare şi epurare din Israel, companii care manageriază sau produc echipamente pentru acest sector, o delegaţie condusă de doamna ambasador al statului Israel la Bucureşti, Tamar Samash. În urmă cu cinci luni, doamna ambasador a vizitat compania noastră şi atunci a trasat ca sarcină misiunii comerciale să gândească, să construiască un program de colaborare cu sectorul de apă din România, prin care acesta să primească sprijinul statului Israel pentru modernizare. Pentru a face serviciul performant tehnic, dar un serviciu de calitate pentru cetăţeni.
 
În mai puţin de şase luni, şeful misiunii comerciale, domnul Matan Safran, a întocmit un program. Specialiştii noştri au vizitat companii din diverse domenii, iar astăzi, companii importante au venit, reprezentate la nivel de vârf, să facă un schimb de experienţă, să îşi prezinte soluţiile, şi noi am invitat la rândul nostru un număr de 14 companii importante din România din domeniu, ca să fie prezente şi să ne informăm“, a spus directorul SC RAJA SA.

 
La semnarea protocolului de colaborare au participat ambasadorul Israelului, Tamar Samash, ataşatul comercial Matan Safran, Andrei Mâinea, Raluca Barbulescu şi Sorina Ghenghea, din cadrul Ambasadei Israelului. Alături de ei s-au aflat şi Călin Cosar, preşedintele Camerei de Comerţ România - Israel, Zohar Yinon, director executiv Ha'Gihon, Pessy Munk, director financiar Ha'Gihon, şi reprezentanţi ai companiilor Utilis, RWL, Motorola Solutions, Amiad, Curapipe, Odis, Romold.


 

„Compania noastră a semnat astăzi (n.r. ieri) un acord de colaborare cu Ha'Gihon. Este un lider mondial în ceea ce priveşte managementul de apă, este un profesor care face training pe mai multe continente“, a adăugat directorul SC RAJA SA.

 
Contractul cu Utilis are o valoare de 30.000 de euro, în timp ce serviciile din cadrul contractului semnat cu Ha'Gihon sunt gratuite.
 

„Am ţinut neapărat să semnăm în faţa dumneavoastră contractul cu Utilis. Este acel contract care realizează detecţia pietrelor de apă prin satelit. Va aduce beneficii imense companiei noastre. Ne străduim să menţinem reduse costurile serviciului. Din păcate, în costurile serviciului intră finanţările europene, intră staţiile de epurare, care asigură calitate vieţii, care protejează mediul, intră o parte din aceste investiţii de apă, de canal, pe care RAJA le-a cofinanţat substanţial. Şi atunci, noi suntem nevoiţi să ne modernizăm din toate punctele de vedere. Şi asta facem! Ne modernizăm!“, a mai precizat managerul SC RAJA SA.

 
Delegaţia condusă de ambasadorul Tamar Samash numără 21 de personalităţi, toţi fiind reprezentanţi de top în domeniul lor.
 

„Aceste două contracte înseamnă reducerea substanţială a cheltuielilor pricinuite de pierderile de apă şi înseamnă perfecţionarea managementului la nivel de top, de performanţă de secolul XXI“, a conchis directorul SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii