Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Ovidiu Bâlbă, fratele directorului de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, s-a retras din Axel Telecom & Technologies SRL

ro

24 Aug, 2017 00:00 2768 Marime text
Alexandru Ovidiu Balbă şi Narcis Lucian Nedelcu, asociaţi în Axel Telecom & Technologies SRL, au adoptat în Adunarea Generală din 1 iunie mai multe decizii.
 
Alexandru Ovidiu Bâlbă a cedat cu titlu oneros părţile sociale pe care le deţine, în număr de 12, în valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 120 de lei, aport în numerar, cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. Ca urmare a acestei cesiuni, calitatea de asociat a SC Axel Telecom & Technologies SRL a lui Alexandru Ovidiu Bâlbă a încetat.
 
Subscrisa Central Educational Colibri SRL a primit cu titlu oneros, de la Alexandru Ovidiu Bâlbă, cele 12 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 120 de lei, reprezentând aport în numerar, cotă de participare la profit şi pierderi de 90%, pe care le deţine la SC Axel Telecom &Technologies SRL. De asemenea, a fost revocat din funcţia de administrator al societăţii Alexandru Ovidiu Bâlbă şi numit, în locul lui, în funcţia de administrator al societăţii, pe o perioadă nelimitată, Narcis Lucian Nedelcu. Acesta va executa cu autoritate şi putere deplină toate prerogativele funcţiei şi va reprezenta societatea în relaţiile cu persoane fizice şi/sau juridice, va semna toate documentele necesare ducerii la îndeplinire a hotărârilor luate de Adunarea Generală a Asociaţilor şi pentru buna funcţionare a societăţii.
 
Deciziile AGA Axel Telecom & Technologies SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Citeşte şi:
 
Alexandru Ovidiu Bâlbă preia conducerea societăţii Axel Telecom Grup SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii