Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Muntoiu, fost administrator al afacerilor cunoscuţilor lui Mazăre, şi-a deschis o nouă firmă

ro

06 May, 2015 00:00 3082 Marime text
În luna ianuarie, Tribunalul Constanţa a admis cererea de autorizare a constituirii, înmatriculării şi înregistrării unei societăţi situate în Valu lui Traian. Quick Eco Top SRL, care se ocupă de comerţul cu amânuntul al produselor alimentare, al băuturilor şi al produselor din tutun în magazine specializate, este deţinută de doi asociaţi care deţin părţi egale din participările în firmă şi care sunt totodată şi administratori. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, Adrian Ionuţ Stana, şi de Alexandru Muntoiu, de 67 de ani. Dacă primul asociat este prea tânăr ca numele său să fie cunoscut în sfera comerţului, numele celui din urmă are rezonanţă.
 
În noiembrie 2010, Ecomed Consulting SRL, reprezentată prin Dan Buciuman, şi Compania de Servicii şi Consultanţă SA, reprezentată prin Mihaela Elvira Gherasim, asociaţi în cadrul SC Internet Link SRL, au decis mutarea sediului social din Năvodari, strada Liliacului nr. 5, în Constanţa, strada Ion Roată nr. 3. Adică fix în cartierul general al business-urilor ce ne duc cu gândul, într-un fel sau altul, la primarul suspendat al Constanţei, Radu Mazăre, sau la cei din anturajul său de afaceri. Tot pe 22 noiembrie, asociaţii au completat obiectul de activitate al societăţii cu „lucrări de instalaţii electrice“ şi l-au revocat din funcţia de administrator pe Alexandru Muntoiu, punându-l în locul lui pe Dan Buciuman, aşa cum reiese din datele publicate în Monitorul Oficial. Aşadar, în 2010, Alexandru Muntoiu iese din afacerea Ecomed, pe care o administrase alături de reprezentanta SC Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Mihaela Elvira Gherasim.

Ecomed Consulting deţinea pe atunci 64% dintr-o altă firmă cu greutate - Internet Link. Istoria acestei societăţi a început în 2004, când a fost fondată de Mariana Dumitrescu, Lucian Hanu, Dan Cristian Căescu, Traian Răzvan Petrescu şi Alexandru Muntoiu, cel care şi administra afacerea. La acea vreme, sediul social era în Agigea, strada Gorunului nr. 1. În 2005, Hanu şi Petrescu îşi cesionează părţile sociale către Ecomed Consulting SRL. În martie 2007, Internet Link s-a pricopsit cu un punct de lucru pe strada Ion Roată nr. 3, mai exact la magazinul Brick. În iunie 2009, asociaţii Ecomed Consulting (reprezentată prin Mihai Constantin Marcu), Alexandru Muntoiu, Daniel Niculescu, Mihai Constantin Marcu şi Mariana Dumitrescu au decis cooptarea în afacere a SC Compania de Servicii şi Consultanţă SA Bucureşti, reprezentată prin Mihaela Elvira Chiriac. Pentru ca modificarea să aibă loc, Muntoiu, Niculescu, Dumitrescu şi Marcu şi-au cesionat părţile sociale către noul venit, iar firma a fost împărţită astfel: Ecomed Consulting New SRL - 64% şi Compania de Servicii şi Consultanţă - 36%, proporţii păstrate şi la ora actuală.

Dar cine sunt „părinţii“ Internet Link? SC Ecomed Consulting SRL a fost înfiinţată în 2003, de Georgeta şi Dănuţ Postolache. În 2005, asociaţi figurau Compania de Servicii şi Consultanţă SA, reprezentată prin Gheorghe Valentin Ionescu, şi SC Asorimex New, reprezentată prin Marilena Petrescu. În acelaşi an s-a modificat sediul societăţii pe bulevardul Mamaia nr. 296, un alt „cuib“ de business-uri de succes, mai ales dacă ne gândim că acolo găsim sediile TV Neptun şi Telegraf. În 2007, administratorul firmei devine Mihai Constantin Marcu, care i-a luat locul Georgetei Postolache.
Alexandru Muntoiu mai apare în prezent ca asociat în Alexandru Muntoiu Persoană Fizică Autorizată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii