Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AG Weinberger va concerta la Club SNC

ro

05 Jun, 2010 03:43 2141 Marime text
ag_weinberger_.jpgAstăzi, de la ora 19.30, acordurile răscolitoare ale singurului chitarist român de talie internaţională, AG Weinberger, se vor auzi şi la Constanţa, la Sala Club SNC, unde acesta va susţine un nou concert din seria „Interzis FM - Vezi muzici ce nu auzi la radio". Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Prieten cu BB King, dar şi singurul artist român care a primit un mesaj de mulţumire din partea fostului preşedinte SUA, Bill Clinton, chitaristul AG Weinberger se numără printre cei mai valoroşi artişti români.

În prezent, AG Weinberger este considerat cel mai bun interpret şi compozitor de blues din ţara noastră, fiind invitat, printre altele, să cânte în deschiderea concertului susţinut pe 25 mai de celebrul chitarist american de origine italiană Al Di Meola. În România nu se poate vorbi despre Blues fără acest muzician de excepţie cu reputaţie internaţională, care este AG Weinberger. Eforturile sale de a promova cu zel misionar şi de a implementa acest gen pe piaţă, dar şi atitudinea şi gândirea despre viaţă, îi conferă statutul de „punct de pornire" al acestei mişcări muzicale în România.

Orădean la origine, chitarist, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi producător de albume, iniţiator al mişcării de cluburi, el este o certă autoritate în domeniu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii