Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa ia măsuri de precauţie (document)

ro

10 Aug, 2016 00:00 3487 Marime text


Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa (AIMKC) SA investeşte în servicii de reparare şi de întreţinere a echipamentului de stingere a incendiilor. În acest sens, AIMKC organizează licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii mentenanţă autospecială PSI Striker 1500“, în valoare de 15.600 de lei.
 
Participanţii care vor câştiga licitaţia îşi vor adjudeca, pentru un an, un contract ce prevede prestarea serviciilor de întreţinere, revizie şi reparaţii curente şi accidentale, în conformitate cu prevederile manualelor tehnice elaborate de producătorul autospecialei, cu standardele şi reglementările din domeniu pentru autospeciala Oshkosh Striker 1500 din dotarea Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al SN AIMKC SA, la locul de parcare a acesteia din incinta aeroportului. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 12 august.
 
Caietul de sarcini pentru serviciul ce urmează a fi achiziţionat va fi pus la dispoziţia operatorilor economici interesaţi în format electronic, în urma transmiterii unei solicitări pe adresa de email gabriela.mic@mk-airport.ro.
 
De asemenea, cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare de la sediul SN AIKMC SA, strada Tudor Vladimirescu, sau prin contact telefonic, la numărul +40 241255100, precum şi prin email: gabriela.mic@mk-airport.ro.
 
Anunţul de participare la licitaţia organizată de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii