Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Ţuţuianu despre demisia de la MApN Drepturile de hrană trebuie plătite la jumătatea intervalului. Norma reprezintă pentru unii cam jumătate din venituri

ro

13 Sep, 2017 18:07 12895 Marime text
Fostul ministru al Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a vorbit în premieră la Antena 3, despre episodul demisiei sale și momentele care au dus la acesta.


 

”Bani existau, dar trebuia rectificare. Vedeți că astăzi s-a făcut, ca urmare mi s-a spus că nu există o soluție legală și se va face transferul la rectificare.

Nu m-a lucrat nimeni, comunicatul a fost într-o formulă foarte tehnică, a fost transmis și la Guvern. Am avut în acea zi mai multe întâlniri, din oră în oră, nu am fost foarte atent la ce se întâmplă. Când am fost căutat de primul-ministru, am avut o întâlnire la Guvern.

Eu nu am luat decizia să plătesc la data de 15, am menținut acest sistem de plată. Drepturile de hrană cred că ar trebui plătite la jumătatea intervalului, această normă reprezintă pentru unii cam jumătate din venituri, de aceea era important să fie primită în timp util.

Premierul mi-a reproșat că nu i-am dat un telefon să îl informez, sincer nu credeam că poate fi o problemă de demisie sau problemă pentru Guvern. Mi-a sugerat că dacă nu plec, va trebui să mă demită. Mi-am scris demisia, am lăsat-o și am plecat. Acesta este tot episodul” a explicat Adrian Țuțuianu la ”100 de minute”.

 
Adrian Țuțuianu a demisionat pe 5 septembrie, asumându-și greșelile de comunicare ale ministerului pe care îl conducea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lucas 13 Sep, 2017 20:12 Acum se devoaleaza manipularea ordinara potrivit careia sunt pensii mai mari decat veniturile militarului activ. Daca norma de hrana reprezinta 50% din venituri si ea nu intra in baza de calcul al pensiei inseamna ca un pensionar primeste 65% ( procentul prevazut in lege) din cei 50% baza de calcul fara norma de hrana, adica 32,5%. Acesta este adevarul. Iar campania mediatica marsava a avut ca unic scop epurarea ARMATEI SI A SERVICIILOR DE PERSONAJE INCOMODE. PENTRU ASTA A TREBUIT TERFELIT SI UMILIT INTREG CORPUL REZERVISTILOR MILITARI. Halal natiune!