Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorul SC Puppy Vet SRL, care s-a ocupat de prinderea câinilor fără stăpân din Constanţa, are firmă nouă

ro

15 Sep, 2016 00:00 4769 Marime text
Ionuţ Toader, născut pe 17.09.1986, în Bucureşti, în calitate de asociat unic al societăţii Continental Shipping SRL, a decis cooptarea în societate a lui Daniel Ionuţ Radu, născut pe data de 6.01.1988, prin cesiunea a 20 de părţi sociale. De asemenea, Ionuţ Toader s-a retras din societate din calitatea de asociat unic şi administrator. Capitalul social de 200 de lei al societăţii va fi deţinut, astfel, de Daniel Ionuţ Radu. Prin cesiune, acesta a preluat, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale. De asemenea, Daniel Ionuţ Radu a fost numit în funcţia de administrator al societăţii.
 
O altă modificare vizează sediul societăţii. Astfel, firma şi-a mutat sediul social din incinta Port, sediu Sorena SA, hala tubulatură, în localitatea Cogealac, strada Liceului nr. 9. Decizia asociatului societăţii Continental Shipping SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 9 septembrie.
 
Daniel Ionuţ Radu este administratorul Puppy Vet SRL, firma care a derulat un contract cu Primăria Constanţa privind serviciul de prindere, transport şi gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public. Înmatriculată în anul 1998, firma are sediul social în Cogealac, strada Liceului nr. 9. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Adrian Istrati, născut la data de 8.10.1975, în Tulcea. Puppy Vet SRL derulează activităţi veterinare. Înainte de a se numi Puppy Vet, firma funcţiona în Ovidiu cu denumirea Alfmob Exim SRL, avându-l ca unic asociat pe Adrian Mihai Mânăstireanu.

Contracte de milioane de lei cu municipalitatea

Cât despre contractele pe care municipalitatea le are cu Puppy Vet SRL, acestea au fost destul de generoase. Primul datează din anul 2007, când, pentru Serviciul de prindere, transport şi gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanţa, Primăria a încheiat un acord-cadru pe următorii patru ani cu firma Puppy Vet SRL, contra unei sume de aproximativ 4 milioane de lei. Adjudecatarul putea subcontracta contractul în limita unei sume de 16.000 de lei fără TVA pe lună, pentru serviciul de neutralizare cadavre (ambalare sac individual, transport incinerator, incinerare), fără a depăşi suma de 768.000 de lei/patru ani, fără TVA. În 2012, a fost publicat anunţul de atribuire nr. 122499/16.03.2012, având ca obiect „Serviciul de prindere, transport şi gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanţa“. Anunţul implica încheierea unui acord-cadru cu adjudecatarul. Un singur ofertant s-a găsit pentru acest contract, a cărui valoare a fost de 4.388.400 de lei, acela fiind Puppy Vet SRL.

Citeşte şi

De la Biobaza Constanţa
Totul despre firma implicată în drama căţelului Bursuc, ajunsă în presa internaţională (galerie foto)

 
Adio, Puppy Vet, bun găsit, Green Life Recycling! Câinii fără stăpân, daţi de Primăria Constanţa pe mâinile unei foste angajate (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii