Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral organizează licitaţie pentru reducerea eroziunii costiere. Sunt avute în vedere zonele Mamaia, Cazino, Agigea, Eforie

ro

11 Feb, 2017 00:00 2968 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral organizează licitaţie publică pentru a contracta servicii de „Proiectare şi execuţie a lucrărilor de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere pentru un număr de cinci loturi“. Pe site-ul licitatiapublica.ro a fost publicat anunţul de intenţie pentru licitaţia a cărei valoare estimată este de 716.773.407,38 de lei, fără TVA.
 
Potrivit anunţului, contractul prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere pentru Lot 1 - zona Stăvilarelor Edighiol şi Periboina, Lot 2 - zona Mamaia, Lot 3 - zona Tomis (Cazino), Lot 4 - zona Agigea, Lot 5 - zona Eforie.
 
Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 12.06.2017, iar durata de valabilitate a contractului este de 72 de luni de la data adjudecării contractului. Va fi desemnată câştigătoare societatea cu oferta care are cel mai bun raport calitate - preţ. Valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 68.717.748,04 lei, fără TVA. Contractul se înscrie într-un program finanţat din fonduri comunitare - Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Ce presupune fiecare lot? 

Lotul nr. 1 - Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona stăvilarelor Edighiol şi Periboina - prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor componente ale sistemului de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere şi asigurării unui grad corespunzător de protecţie a zonelor aferente acestui lot.
 
Se va elabora documentaţia tehnică de proiectare pentru fazele proiect tehnic şi detalii de execuţie, studii tehnice (topografice, batimetrice, geotehnice), modelare numerică şi fizică, verificare tehnică, asistenţă tehnică şi se vor executa lucrările proiectate conform cerinţelor din caietul de sarcini pentru fiecare lot în parte. Valoarea estimată fără TVA este de 35.988.581,13 lei, procedurile de atribuire urmând să fie declanşate la 12.06.2017. Valoarea garanţiei de participare este de 700.000 de lei, iar valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 3.491.360,50 de lei, fără TVA.
 
Lotul nr. 2 - Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Mamaia - include proiectarea şi execuţia lucrărilor componente ale sistemului de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere şi asigurării unui grad corespunzător de protecţie a zonelor aferente acestui lot.
 
Se va elabora documentaţia tehnică de proiectare pentru fazele proiect tehnic şi detalii de execuţie, studii tehnice (topografice, batimetrice, geotehnice), modelare numerică şi fizică, verificare tehnică, asistenţă tehnică şi se vor executa lucrările proiectate conform cerinţelor din caietul de sarcini pentru fiecare lot în parte. Valoarea estimată fără TVA este de 207.994.916,13 lei. Data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire este 12.06.2017, iar durata contractului este de 24 de luni de la data adjudecării acestuia. În cazul acestui lot, garanţia de participare este de 4.100.000 de lei, iar valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 20.251.715,88 de lei, fără TVA.
 
Lotul nr. 3 - Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Tomis (Cazino) - prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor componente ale sistemului de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere şi asigurării unui grad corespunzător de protecţie a zonelor aferente acestui lot.
 
Se va elabora documentaţia tehnică de proiectare pentru fazele proiect tehnic şi detalii de execuţie, studii tehnice (topografice, batimetrice, geotehnice), modelare numerică şi fizică, verificare tehnică, asistenţă tehnică şi se vor executa lucrările proiectate conform cerinţelor din caietul de sarcini pentru fiecare lot în parte. Valoarea estimată fără TVA este de 31.252.550,64 de lei, data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire fiind 12.06.2017. Valoarea garanţiei de participare este de 600.000 de lei, iar valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 2.998.706,79 de lei, fără TVA.
 
Lotul nr. 4 - Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Agigea - presupune proiectarea şi execuţia lucrărilor componente ale sistemului de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere şi asigurării unui grad corespunzător de protecţie a zonelor aferente acestui lot.
 
Se va elabora documentaţia tehnică de proiectare pentru fazele proiect tehnic şi detalii de execuţie, studii tehnice (topografice, batimetrice, geotehnice), modelare numerică şi fizică, verificare tehnică, asistenţă tehnică şi se vor executa lucrările proiectate conform cerinţelor din caietul de sarcini pentru fiecare lot în parte. Valoarea estimată fără TVA este de 31.890.426,77 de lei, iar data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire este 12.06.2017. Valoarea garanţiei de participare este de 600.000 de lei, iar valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 3.058.214,11 lei, fără TVA.
 
Lotul nr. 5 - Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie - presupune proiectarea şi execuţia lucrărilor componente ale sistemului de protecţie costieră în vederea reducerii eroziunii costiere şi asigurării unui grad corespunzător de protecţie a zonelor aferente acestui lot.
 
Se va elabora documentaţia tehnică de proiectare pentru fazele proiect tehnic şi detalii de execuţie, studii tehnice (topografice, batimetrice, geotehnice), modelare numerică şi fizică, verificare tehnică, asistenţă tehnică şi se vor executa lucrările proiectate conform cerinţelor din caietul de sarcini pentru fiecare lot în parte. Valoarea estimată fără TVA este de 409.646.932,71 de lei, iar data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire - 12.06.2017. Valoarea garanţiei de participare este de 8.000.000 de lei. Valoarea cheltuielilor cu diverse şi neprevăzute este de 38.917.750,76 de lei, fără TVA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii