Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi organizate de Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) cu prilejul Zilei Marinei Române

ro

12 Aug, 2017 00:00 2311 Marime text
Cu ocazia Zilei Marinei Române, Sindicatul Liber al Navigatorilor, în calitate de organizator, va susţine următoarele evenimente: 

Turneul de tenis Cupa Ziua Marinei 

Evenimentul se desfăşoară între 1 şi 12 august, la Clubul IDU din Mamaia, şi este deschis marinarilor civili şi militari care iubesc tenisul la secţiunile simplu, dublu marinari şi o secţiune „open“ marinari. Invitaţi la acest turneu sunt şi foşti jucători componenţi ai lotului de Cupă Davis ai României. Finala se desfăşoară sâmbătă, 12 august, la ora 17.00.

Jocuri Marinăreşti, în Portul Turistic Tomis Constanţa 

Alături de Comandamentul Flotei se vor organiza, pe data de 15 august, ora 13.00, după programul activităţilor oficiale, Jocurile Marinăreşti din Portul Turistic Tomis Constanţa.
Cetăţenii Constanţei şi turiştii doritori se pot întrece la probele de prins raţe şi gâşte pe apă, oul în lingură, tras la parâme, fuga în saci şi multe altele, culminând cu mersul pe scondru, proba la care se oferă ca premiu un frumos purceluş.
 
Jocurile marinăreşti se vor desfăşura sub atenta supraveghere a Piratului venit tocmai din Insula Tortuga pentru a se convinge de corectitudinea şi respectarea întocmai a obiceiurilor marinăreşti străvechi. Pentru a face faţă căldurii, toţi participanţii vor avea la dispoziţie apă, sucuri şi bere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii