Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier într-o staţie peco din Constanţa. Un tânăr a fost rănit

ro

10 Apr, 2017 16:12 4927 Marime text
In data de 08.04.2017 ora 13:00 la SC PAADI CONSULTING SRL – BENZINARIA OMV 19 a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui lucrator. Potrivit ITM Constanţa victima este B.C, un tânăr de 22 de ani, angajat ca lucrător în benzinărie. 
 
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că lucratorul a fost implicat intr-un eveniment rutier, produs in incinta Benzinariei OMV. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru acordarea ingrijirilor medicale.

"Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre SC PAADI CONSULTING SRL, in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz" - se arată în informarea ITM Constanţa. 

Am încercat să luăm pun punct de vedere din partea reprezentanţilor firmei angajatoare, dar ni s-a transmis să revenim mai târziu. 

UPDATE: 

Reprezentanţii SC PAADI CONSULTING SRL – BENZINARIA OMV 19 au declarat pentru ZIUA de Constanţa că nu au nimic de comentat referitor la acest incident. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii