Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A vândut Adrian Vintilă magazinele Adivin către Mega Image? Ce spun reprezentanţii societăţii constănţene

ro

07 Oct, 2016 00:00 6692 Marime text
Recent, au apărut mai multe informaţii potrivit cărora lanţul de magazine Mega Image ar fi făcut o mişcare importantă pentru a-şi consolida poziţia pe piaţa din Constanţa. Potrivit unor articole apărute în presă, lanţul de magazine Mega Image ar fi preluat magazinele Adivin.
 
După ce la începutul lunii septembrie a inaugurat două noi magazine în Constanţa, zvonurile au anunţat că Mega Image face un pas foarte important în consolidarea poziţiei sale de lider pe piaţa locală. Potrivit brandprivat.ro, aceasta este, practic, a doua preluare a unei reţele locale, după ce Carrefour şi-a trecut în portofoliu reţeaua de magazine Aliment Murfatlar. Prin preluarea Adivin, Mega Image ar ajunge la 21 de magazine la malul mării.
 
Aşa cum scriam în mai multe articole, societatea Adivin 95 SRL, pe care funcţionează magazinele Adivin din Constanţa, se află în insolvenţă, aşa că această tranzacţie ar putea fi o soluţie pentru oamenii de afaceri constănţeni. Contactaţi telefonic, reprezentanţii firmei Adivin au precizat că încă nu s-a ajuns la un acord privind tranzacţia, însă au confirmat faptul că sunt în stadiul de discuţii cu reprezentanţii Mega Image.
 
„Deocamdată, suntem în stadiul de discuţii. Nu s-a pus nimic pe hârtie, nu s-a semnat vreo tranzacţie. Este o soluţie pentru noi, dar încă suntem la stadiul de discuţii şi nu ştim dacă vor prelua sau nu magazinele. Încă nu am ajuns să discutăm despre bani”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, contabilul-şef al societăţii, Elena Şerban.
 
Studiul „Harta retailului modern” prezintă Constanţa drept oraşul cu cea mai consistentă prezenţă a companiei Mega Image, după Bucureşti. Retailerul de origine belgiană operează deja şapte magazine Mega Image şi 11 Shop & Go în oraşul de la malul mării. Acestea reprezintă un sfert din numărul total de magazine operate de reţelele de comerţ modern în Constanţa. Recent, Adivin a vândut către un operator local magazinul pe care îl deţinea în localitatea Valu lui Traian.
 
Reamintim că, la sfârşitul anului trecut, firma Adivin 95 SRL a intrat în insolvenţă. SC Adivin 95 SRL a luat fiinţă în anul 1995, numele firmei provenind de la cel al administratorului, Adrian Vintilă. Societatea avea ca obiect de activitate comercializarea de legume-fructe în pieţele Constanţei şi la colţul străzii. În prezent, firma are ca activitate principală „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociatul unic şi administratorul societăţii este Adrian Vintilă, care nu mai figurează în nicio societate. Capitalul social al firmei se ridică la 18.350.000 de lei, integral vărsat, deţinut în totalitate de Adrian Vintilă, care are şi calitatea de administrator. Activitatea firmei este supravegheată de administratorul judiciar Maestro SPRL.

Citeşte şi

„Supermarketul familiei tale“, în impas. Firma Adivin a intrat în insolvenţă

Supervizor.ro. Administratorul judiciar al ADIVIN’95 “a făcut praf” cererile creditorilor!

Mega Image preia magazinele Adivin din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii