Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A schimbat macazul afacerii Litoral Connect SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unei plaje

ro

01 Jun, 2016 00:00 3934 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a obţinut o nouă autorizaţie de construire pentru amenajarea unor sectoare de plajă. De data aceasta, pentru societatea care se ocupă de ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în municipiul Constanţa.
 

Pe data de 30 mai, autoritatea publică locală constănţeană a emis Autorizaţia de Construire nr. 1060, solicitată de ABADL pentru Litoral Connect SRL. Obiectul actului constă în „Amenajare plajă turistică - Mamaia - sector 3, subsector 5, investiţie realizată de Litoral Connect SRL conform contractului de închiriere nr. 1764/2013“.

Despre Litoral Connect SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost fondată în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 133. Societatea este controlată de Marian Popescu, născut la 27.07.1981, în Constanţa, cu 20% din capitalul social, şi Nicolae Florin Toma, născut la 2.04.1984, în Constanţa, cu 80% din capitalul social. Administratorii societăţii, care desfăşoară „activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre“, este Nicolae Florin Toma.
 
Fondatori ai firmei au fost însă Nicolae Florin Toma şi Ioana Cristina Tudoran. Câteva luni mai târziu, în societate a fost cooptat Marian Popescu, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial. În octombrie 2013, în Monitorul Oficial apare însă o nouă hotărâre, care face referire la retragerea din societate a Ioanei Cristina Tudoran. Nicolae Florin Toma mai este asociat şi în Terra Office SRL.
 
Amintim că, tot din 2013, constănțenii care îşi parcau mașinile neregulamentar riscau ca acestea să le fie ridicate de pe domeniul public și transportate la sediul acestei firme, de unde fiecare cetăţean „păgubit“ putea recupera autovehiculul contra unei taxe de 600 de lei către firmă, pe lângă amenda către Poliţia Locală. Din luna aprilie 2015 însă, „fenomenul“ ridicării autoturismelor parcate neregulamentar a fost stopat de Avocatul Poporului, care a sesizat instanţa supremă cu privire la amenzile impuse de autorităţile locale conducătorilor auto.

Citeşte şi

De când nu mai ridică maşinile din Constanţa, Litoral Connect şi-a mutat afacerile pe plajă
  
ACIA atrage atenţia Contractul încheiat de Primăria Constanţa cu firma ce ridică maşini expiră la 1 aprilie
 
„Nici măcar un leu din această sumă nu ajunge la buget“ Asociaţia Constanţa Ia Atitudine îi cere lui Mazăre revizuirea contractului privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii