Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A înregistrat o pierdere de aproximativ un milion de lei Adunarea creditorilor Ambient Prim Structuri de Oţel SRL, convocată peste doua zile

ro

02 Sep, 2015 00:00 2980 Marime text
Societatea Ambient Prim Structuri de Oţel SRL este în insolvență, iar administratorul judiciar este Dăscălescu & Co SPRL. Conform Încheierii nr. 250 din data de 25/03/2010 pronunţată de Tribunalul Constanţa, secţia a II- a Civilă, în dosarul nr. 2663/118/2010, în temeiul art. 13 din Legea nr.85/2006 convoacă adunarea creditorilor debitorului Ambient Prim Structuri de Oţel SRL – în insolvenţă.
 
Potrivit Buletinului procedurilor de insolvență, ședința adunării creditorilor va avea loc la sediul administratorului judiciar din strada Marc Aureliu numărul 8 din municipiul Constanţa, în data de 4 septembrie, începând cu ora 11.00. Pe ordinea de zi sunt două puncte care se doresc a fi atinse, și anume: „prezentarea raportului privind stadiul procedurii și temeiul juridic al cererii privind închiderea procedurii” și „oportunitatea formulării cererii de antrenare a răspunderii patrimoniale a administratorului statutar”.
 
Creditorii sunt: SPITVBL Constanţa, DGFP Constanţa, PROCEMA Bucureşti, Linde Gaz România SRL Timişoara, Comat Constanţa SA, Thyssenkrupp Sisteme pentru Construcţii SRL Bucureşti, Direct SRL Piteşti, Metal Zone SRL Bucureşti, Imsat Maritime SA Constanţa, Cuget Liber SA Constanţa, Da Vinci SRL Ovidiu, Rompetrol Quality Control SRL Năvodari, Ambient Prim Residence SRL Constanţa, Unicredit Leasing Corporaţion IFN SA Bucureşti, Oltlands SRL Constanţa, Medvinprod Com SRL Medgidia și salariaţi.

Despre Ambient Prim Structuri de Oţel SRL

Ambient Prim Structuri de Oţel SRL este o firmă din Constanța cu sediu social pe strada Ileana Cosânzeana numărul 8, înființată în anul 2005, ce se ocupă de laminare la rece a benzilor înguste. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 1 septembrie 2015, asociați în firmă sunt Sorin Plăcintescu (50%) și Sorin Septimiu Coman (50%), cel din urmă fiind și administratorul firmei.  Sorin Plăcintescu și Sorin Septimiu Coman mai figurează ca asociați în Ager Consult SRL (radiată), Ambient Prim Construct SRL (faliment), Ambient Prim Residence SRL (faliment), Compacons SRL (radiată) și în Espasia SRL (întrerupere temporară de activitate).
 
Conform vrajitorul.eu, Ambient Prim Structuri de Oţel SRL înregistrase la finele anului 2013 o cifră de afaceri 0, o pierdere netă de 850.224 lei și opt salariați.
 
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus în luna februarie trimiterea în judecată a lui Marian Tîrlungeanu. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa, partea vătămată în cauză fiind unul dintre asociații Ambient Prim Structuri de Oţel SRL, Sorin Plăcintescu.
 
Sursa foto: eurojust.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii