Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput Targul pentru Nunti, organizat de CCINA

ro

13 Feb, 2010 04:03 6117 Marime text
cap_6.jpgDe ieri şi până duminică, cuplurile care au de gând să-şi unească destinele în viitorul apropiat pot vizita Târgul pentru Nunţi, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi care are loc într-un cadru elegant, oferit de Pavilionul Expoziţional din Mamaia.

Acest eveniment expoziţional, aflat la cea de-a VI-a ediţie, constituie o mare oportunitate pentru tinerii care se gândesc la „marele eveniment" sau care deja au început pregătirile, deoarece pot afla care sunt noile tendinţe din acest domeniu şi pot pune la punct fiecare detaliu. În cadrul acestui salon specializat constănţenii pot găsi de la invitaţii de nuntă, până la flori şi aranjamente florare, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, jocuri de artificii, dar şi consultanţă pentru regia evenimentului. Cum în ziua de azi nunta s-a transformat într-o manifestare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenţia celor interesaţi toate aspectele legate de organizarea celui mai important eveniment din viaţa cuplurilor. De asemenea, din ce în ce mai mulţi tineri aleg o agenţie specializată care să-i consilieze şi care să se ocupe de organizarea unui astfel de eveniment. De aceea şi la Târgul pentru Nunţi acestea sunt prezente şi viitorii miri pot alege oferta care li se potriveşte cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât şi din punct de vedere al stilului, deoarece luxul nu este legat neapărat de bani, ci de stil şi personalitate. „Fiecare expozant în parte se străduieşte să vină cu ceva mai deosebit, mai nou, mai atractiv. În privinţa dimensiunii, târgul este asemănător cu cel de anul trecut. Noi sperăm să aibă succes firmele expozante, astfel încât să fie mulţumite şi în anii următori să fie clienţii noştri", a precizat directorul general al CCINA Constanţa, Ion Dănuţ Jugănaru,

7 ccina - targul de nunti 16___.jpgTârgul pentru Nunţi s-a deschis ieri şi poate fi vizitat până duminică. În primele două zile acesta este deschis de la ora 10.00 la 19.00, iar în ultima zi de la 10.00 la 15.00. „Am avut o oarecare îngrijorare pentru această ediţie, din cauza vremii. Până la urmă ne-am deszăpezit şi să sperăm că este de bun augur. Va fi un week-end la dispoziţia constănţenilor, care vor veni să vadă nişte oferte adaptate la un an de criză şi le urăm tuturor casă de piatră, căci în general aceştia sunt cei care vin să viziteze, cei care au de gând, mai devreme, sau mai târziu, să facă acest pas important în viaţă", a mai precizat directorul CCINA, Ion Dănuţ Jugănaru.

Încă din prima zi, zeci de cupluri dar şi tinere însoţite de prietene au ajuns la Pavilionul Expoziţional. Cum era de aşteptat, cabinele de probă au fost luate cu asalt, mai ales de viitoarele mirese. Cum oferta este una destul de bogată şi diversificată, pe unele le-a pus în încurcătură, deoarece nu ştiau ce să aleagă: „Mereu mi-am imaginat un anumit tip de rochie pentru marea zi dar cred că m-am răzgândit. Am văzut alte modele mai frumoase. Am probat doar două până acum dar cu siguranţă voi mai proba. Vreau să fie perfectă", ne-a mărturisit Ioana, o tânără din Constanţa care va spune „da" în câteva luni. Şi nici nu este de mirare că alegerea este una grea, cel puţin la capitolul rochie de mireasă. Firmele prezente la târg se laudă cu preţuri pentru toate buzunarele, şi modele care de care mai speciale. Cele mai ieftine rochii costă în jur de 600 de lei, însă pot ajunge şi la 3.000 lei. Vestea bună este că mulţi dintre comercianţi fac şi reduceri, chiar de 20%. Spun că şi anul acesta, la mare căutare sunt rochiile de mireasă de culoare crem sau nuanţe apropiate.

7 ccina - targul de nunti 21___.jpgNu doar miresele îşi pot găsi la Târgul de Nunţi ţinuta pentru marele eveniment, ci şi mirii. De asemenea, se găsesc şi rochii şi costume de gală pentru naşi, domnişoare de onoare şi pentru nuntaşii mai pretenţioşi.

Cele 31 de firme specializate prezente la Târgul pentru Nunţi organizat de CCINA sunt din Constanţa, Bucureşti, Braşov, Craiova, Roman, Tulcea, Ilfov, Giugiu, Brăila, Iaşi şi Prahova şi expun pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii