Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început a XII-a ediţie a Târgului pentru Nunţi CCINA Constanţa a pregătit surprize pentru viitorii miri şi naşi (galerie foto)

ro

21 Mar, 2015 00:00 4017 Marime text
Rochii şi pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete şi inele de logodnă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, consultanţă regie eveniment, cursuri de dans, servicii profesionale de make-up, produse cosmetice şi de îngrijire corporală. Toate sunt necesare pentru a avea o nuntă perfectă şi pe toate le puteţi găsi la cea de-a XII-a ediţie a Târgului pentru Nunţi, cel mai important eveniment de profil din Dobrogea.
 
În perioada 20 - 22 martie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, la Centrul de Afaceri EuroLitoral din Mamaia, Târgul pentru Nunţi. În completarea tematicii, se organizează şi Salonul pentru Înfrumuseţare - un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat segmentului beauty - cosmetică, îngrijire şi hair-style. Acesta este un eveniment de tip show & sale, la care se adaugă demonstraţii realizate de profesionişti, într-un spaţiu special amenajat.

Evenimentul a fost deschis, ieri, de preşedintele Camerei de Comerţ a României, Mihai Daraban, care a declarat: „Evenimentul oferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează.“ „Pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de mp, peste 40 de firme specializate, din Constanţa, Bucureşti, Oradea, Brăila, Timiş, Cluj, Craiova, Călăraşi şi Piteşti, au venit cu o paletă bogată de oferte. Vizitatorii vor găsi la târg de la invitaţii de nuntă, până la aranjamente florale, decoraţiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar şi pentru domnişoarele de onoare şi naşi“, a precizat preşedintele Camerei de Comerţ a României, Mihai Daraban. Aşadar, viitorii miri vor putea alege oferta care li se potriveşte cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât şi din punct de vedere al stilului.

Nicio nuntă fără dansul mirilor

Un element foarte important în arhitectura unei nunţi este dansul mirilor. La cea de-a XII-a ediţie a târgului de nunţi, viitorii miri îşi pot alege coregrafia îndrumaţi de profesionişti şi pot lua şi lecţii de dans, pentru a crea un spectacol de neuitat. De aceea, la târg sunt prezente şi şcoli de dans, care vor face demonstraţii pe toată perioada târgului.

Rochia miresei, piesa de rezistenţă a unei nunţi

Viitoarele mirese vor găsi la evenimentul organizat de CCINA Constanţa rochia mult visată, lungă sau scurtă, cu trenă sau fără, cu volănaşe, cu cristale swarovski, albă sau ivoire. „Suntem unic reprezentat în Constanţa al prestigioasei mărci americane Allure Bridals. Oferim rochii de calitate şi originale pentru viitoarele mirese. Avem şi rochii sub brand românesc, care pot fi personalizate, la solicitarea tinerelor mirese“, a declarat Melania Rădulescu, managerul „Melany Bride“. Întrucât fiecare detaliu al unei nunţi este important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenţie toate aspectele care ţin de reuşita celui mai important eveniment din viaţa cuplurilor. Pe întreaga perioada a târgului, cei interesaţi vor putea beneficia din partea expozanţilor de oferte şi reduceri la toate produsele şi serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.
Programul de vizitare, în perioada 20 - 21 martie, este cuprins între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, 22 martie, în intervalul 10.00 - 16.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii