Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constănţeanul Alex Florea şi Ilinca luptă pentru un loc în finala Eurovision din 13 mai

ro

11 May, 2017 22:10 2545 Marime text
În această seară vom afla dacă „Yodel It!”, melodia interpretată de constănţeanul Alex Florea şi Ilinca  va merge în Marea Finală a Eurovision. Ilinca şi Alex vor lupta pentru voturile publicului în semifinala programată în această seară. 

România intră în competiție pe poziția 5, în prima parte din cea de-a doua semifinală. Celelalte țări din această semifinală sunt  Serbia, Austria, Macedonia, Malta, Olanda, Ungaria, Danemarca, Irlanda, San Marino, Croaţia, Norvegia, Elveţia, Belarus, Bulgaria, Lituania, Estonia si Israel, conform tvr.ro. 

La Eurovision 2017 participă 42 de ţări, dintre care 18 au concurat în prima semifinală, cea de pe 9 mai, iar alte 18 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, de pe 11 mai. 
 
Ediţia din acest an are loc la Kiev, capitala Ucrainei, a cărei reprezentantă, Jamala, a câştigat ediţia din 2016 cu piesa „1944“. Finala Eurovision 2017 va avea loc pe data de 13 mai.

UPDATE: ora 00.10

Constănţeanul Alex Florea şi partenera sa Ilinca Băcilă s-au calificat în această seară în finala concursului Eurovision 2017 ce va avea loc în data de 13 mai 2017. .Dintre ţările participante la cea de-a doua semifinală s-au calificat în finala de sâmbătă Bulgaria, Belarus, Croaţia, Ungaria, Danemarca, Israel, România, Norvegia, Olanda şi Austria. 

UPDATE: ora 22.25

Constănţeanul Alex Florea şi Ilinca au intrat în concurs de pe poziţia a cincea şi au făcut show pe scena Eurovision de la Kiev. 

Sursa foto: Facebook/Alex Florea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii