Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cincea editie de Mountain Dew Urban Fest a ajuns la final

ro

21 Aug, 2009 02:43 1042 Marime text

Mountain Dew Urban Fest culminează, sâmbata aceasta, cu ultimul show din seria editiei a cincea

Urban Fest, cel mai mai longeviv eveniment de sport extrem din România, atinge nivelul maxim de adrenalina sambata aceasta, pe plaja H2O din Mamaia! Cei mai buni bikeri profesionisti vor marca inchiderea editiei cu un show spectaculos, in care trick-uri impresionante vor face istorie printre iubitorii de sporturi extreme.

Marea provocarea a acestei etape va fi un drop-in de 6 m inaltime, continuat de un run-in laser, o rampa curbata si... AirBag-ul! Asa ca nu sta pe ganduri si hai sa-i dai 720 bar spin, 900 tail whip sau, de ce nu, direct double backflip!! Si daca trick-ul nu reuseste din prima, a doua, a treia sau a patra incercare, poti incerca in continuare, pentru ca Big Airbag-ul iti asigura spatele.

Startul calificarilor se da sambata, 22 august, la ora 16.00, pe plaja H2O din Mamaia, unde bikerii si iubitorii de senzatii extreme sunt asteptati pentru ultimele injectii de adrenalina din acest an.

Concursul va fi impartit in 2 sectiuni ce-ti garanteaza spectacolul: Mountain Bike si BMX. Fiecare rider va beneficia de 5 run-uri, dintre care doua vor fi punctate. Pe seara, incepand cu ora 17.00, se va desfasura finala. Fiecare sectiune va avea grupe de 4 rideri, care vor beneficia pe rand de un jam session de 10 minute. Juriul va lua in consideratie cele mai bune trick-uri. Castigatorii vor fi nu numai recunoscuti oficial ca cei mai buni bikeri, ci si premiati. Asa ca nu sta prea mult in aer si pune rotile jos pentru premii in valoare de 2000 Euro, in cash si produse.

In afara de atractia principala, pentru garantarea emotiilor, urbanilor pe două roti li se vor alatura si cativa pe patru roti: mountainboarding demo, free testing in mid-air.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii