Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

22 de străzi din Constanţa, reabilitate. Municipalitatea caută diriginte de şantier (document)

ro

20 Aug, 2016 00:00 3213 Marime text


Municipiul Constanţa şi-a anunţat intenţia de organizare şi desfăşurare a unei proceduri publice în vederea atribuirii contractului „Achiziţia serviciului de dirigenţie de şantier pentru urmărirea lucrărilor de execuţie a 22 de străzi din municipiul Constanţa, aferente obiectivului de investiţii «Elaborare SF/DALI, expertiză tehnică, PT, DDE, DTAC, inclusiv execuţie, pentru străzi din municipiul Constanţa»“. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 53.184 de lei.
 
Ofertele pot fi depuse până pe 28 august. Atribuirea contractului de achiziţie se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“.


 
Durata de realizare a serviciului de dirigenţie începe la data emiterii primului ordin de start al execuţiei lucrărilor şi se va termina odată cu încheierea procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor pentru ultima stradă, cu respectarea duratelor din graficele ofertate pentru serviciul de dirigenţie.
 
Cele 22 de străzi sunt situate în cartierele Compozitorilor, Palazu Mare, Baba Novac şi Veterani: strada Eugen Caudella + prelungire, Titus Cergău, Iosiv Ivanovici, Dinu Lipatti, Rapsodiei, Haricleea Darclée, Voievozilor, Scheia, A.D. Xenopol, Govora, Horia Grigorescu, Topoloveni, Vrâncioaiei, Liviu Rebreanu, George Topîrceanu, Lucian Blaga, Gospodăriei, Alexandru Sahia, Prelungirea Meşterul Manole, Mareşal Al. Averescu.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii