Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

18 nave ale CN APMC intră în reparaţii contra sumei de 12 miliarde de lei vechi

ro

04 Jun, 2011 00:00 1788 Marime text
nave_reparatii_APMC.jpgCompania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a scos la licitaţie contractul privind prestări de servicii de reparaţii nave, pentru care este dispusă să achite suma de 1.230.000 de lei fără TVA. Contractul ar urma să se deruleze pe o perioadă de doi ani.

Contractul presupune, mai exact, efectuarea tuturor reparaţiilor la navele tehnice în funcţie de programul de reclasificare a navelor RC1, RC2, RK sau reparaţiile accidentale care trebuie efectuate. Serviciile de reparaţii se executa sub supravegherea reprezentantului achizitorului, iar cele care sunt sub incidenţa ANR, conform normelor, sub supravegherea inspectorilor ANR. Astfel, vor fi supuse reparaţiilor trei remorchere, o navă PSI, cinci nave de depoluare, o macara plutitoare, două şalupe, un ceam colector, o navă colectoare de reziduri petroliere, două pontoane de largare, un ponton de manevră geamanduri şi o navă de măsurători hidrografice.

Agenţii economici interesaţi trebuie să-şi depună ofertele până la data de 17 iunie, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, de la ora 11.00. Aceştia trebuie să achite o garanţie de participare de 18.500 de lei, echivalentul a 4.500 de euro. În plus, ca să fie eligibili, trebuie să prezinte documente care atestă faptul că au o cifră medie anuală de afaceri pe ultimi trei ani de minim 2.050.000 de lei, echivalentul a 500.000 de euro.

Lucrările se vor realiza pe docul prestatorului câştigător al licitaţiei şi în Dana 0 a Portului Constanţa. Piesele de schimb pentru efectuarea reparaţiilor vor fi asigurate de achizitor, iar tabla navală va fi asigurată de către executant.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii