Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

16.000 de copii ajutaţi prin campania Mesaje de Iubire a COSMOTE România în 2011

ro

29 Dec, 2011 00:00 3263 Marime text

cosmote.jpg16.000 de copii care au suferit abuzuri, sunt bolnavi sau sunt în situaţii materiale precare au fost ajutaţi anul acesta de organizaţii de caritate cu ajutorul sumelor provenite din trimiterea de SMS-uri de Anul Nou în cadrul campaniei Mesaje de Iubire, organizată de COSMOTE România.

Peste 6.000 de familii nevoiaşe au putut fi ajutate financiar sau prin programe de consiliere cu ajutorul acestor fonduri provenite din SMS-urile trimise de clienţii COSMOTE România în noaptea de Anul Nou 2011.

La acest lucru au contribuit milioane de români făcând cel mai simplu gest posibil: au trimis celor dragi SMS-uri în noaptea de Anul Nou iar COSMOTE România a oferit o sumă substanţială din veniturile astfel obţinute organizaţiilor non-guvernamentale şi asociaţiilor de caritate care au grija de copiii cu situaţii materiale precare sau bolnavi.

Şi în 2012, COSMOTE România va oferi o sumă substanţială din veniturile obţinute din serviciul de SMS în ziua de Anul Nou organizaţiilor non-guvernamentale şi asociaţiilor de caritate care oferă servicii de îngrijire pentru copiii bolnavi sau cu situaţii materiale precare, în cadrul campaniei „Mesaje de iubire" din acest an. Şi tu poţi contribui la această campanie trimiţând SMS-uri celor dragi în noaptea de Anul Nou.

În primele trei ediţii ale campaniei „Mesaje de iubire", COSMOTE România a redirectionat 140.000 de euro organizaţiilor Asociaţia Little People, Asociaţia Renaitre Romania, Asociaţia SFÂNTUL STELIAN, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual - Focus, Fundaţia Light into Europe, HHC România, Organizaţia Salvaţi Copiii Hunedoara, SOS Satele Copiilor România, Asociaţia Telefonul Copilului, Fundaţia Hospice Casa Speranţei, Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, Asociaţia P.A.V.E.L. şi Salvaţi Copiii România. Cu fondurile de la COSMOTE România, organizaţiile non-guvernamentale menţionate au reuşit să continue şi să dezvolte o serie de proiecte caritabile pentru copii, în 2009, 2010 şi 2011.

Dacă eşti client COSMOTE, trimite SMS-uri de Anul Nou celor dragi pentru a-i ajuta astfel pe acei copii care au nevoie de tot sprijinul nostru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii