Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 milioane de lei puşi pe tavă S-a scos la licitaţie construcţia Parcării Verzi de la SCJU

ro

23 May, 2011 01:16 1859 Marime text

parcare_spital_-_parcare_spital.jpgSingurul contract pentru care autorităţile locale constănţene au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pe Axa 1, POR 2007 - 2013, cel referitor la realizarea unei parcări supraetajate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost scos la licitaţie

Municipalitatea pune la bătaie pentru lucrările de realizare a investiţiei suma de 12.234.509 lei fără TVA, lucrările urmând a fi finalizate în zece luni de la încheierea contractului de achiziţie publică.

Ofertanţii pot să-şi depună ofertele până pe 3 iunie, ora 10.00, deschiderea acestora urmând a avea loc în aceeaşi zi, de la ora 13.00. Ofertanţii trebuie să achite o garanţie de participare de 240.000 de lei, iar cerinţa obligatorie de calificare este ca cifra de afaceri medie anuală să fie de cel puţin 24.000.000 de lei.

În baza caietelor de sarcini, a memoriilor tehnice, a listelor cu cantităţi de lucrări şi a planurilor puse la dispoziţia ofertanţilor, se vor executa mai multe categorii de lucrări. Prima dintre ele vizează efectuarea lucrărilor de amenajare a terenului şi constă în dezafectarea platformelor, devierea reţelelor de tensiune medie şi devierea reţelelor Romtelecom. Următoarea etapă priveşte lucrările de construcţii şi instalaţii: lucrări de structură, arhitectură, instalaţii electrice, sistem de degivrare, sistem de taxare, afişare locuri, instalaţii de stins incendiul, obiecte sanitare. După acest set de lucrări, urmează cele referitoare la branşamentele pluviale, la canalizarea menajeră, la alimentarea cu apă şi cu energie electrică, dar şi la accesul la drumuri şi platforme. După toate acestea, vor urma lucrările privitoare la protecţia mediului şi amenajarea spaţiilor verzi.

Finanţarea pentru acest proiect a venit din partea MDRT, ministrul Elena Udrea şi premierul Emil Boc fiind prezenţi în urmă cu aproximativ o lună, la Constanţa, pentru a semna documentul prin care autorităţile locale constănţene primesc peste trei milioane de euro pentru acest proiect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii