Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zoso, despre arestarea tatălui său, sindicalistul Marius Petcu Nu a luat şpagă

ro

25 Mar, 2011 15:08 8934 Marime text

marius_petcu1.jpgLiderul de sindicat Marius Petcu, reţinut de DNA pentru luare de mită, este tatăl cunoscutului blogger Zoso, alias Vali Petcu. "Tata nu ia mită, nu are de ce", scrie Zoso pe blog.

"Eu n-am o legătură foarte strânsă cu tata. Am învăţat cât am putut de la el, am fost parteneri în nişte firme, după care drumurile noastre s-au despărţit. Gen, a trecut ceva vreme de când nu ne-am mai văzut, deşi mai vorbim din când în când la telefon. Tata nu ia mită. N-are de ce. Câştigă foarte bine, munceşte enorm pentru banii pe care îi ia, a construit cu mâna lui nişte case şi a încercat să îşi vadă de treaba lui. Dincolo de asta, nu e nevoie decât să ne uităm la suma presupusă că ar fi mită şi ne puteam da seama că e făcătură. Cât ar fi câştigat nenea ăla din contract dacă îşi permitea să dea 40K mită? Practic, dacă eu mă autodenunţ că Băsescu ia mită şi mă duc la el cu o valiză de bani nu înseamnă că şi ia. La fel şi aici. N-am emoţii că adevărul va ieşi la iveală", scrie Zoso, pe blog.

Liderul sindical Marius Petcu a fost reţinut joi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată. Petcu a fost audiat mai multe ore, la DNA, după ce a fost prins în flagrant luând mită 40.000 de euro.

http://www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sica a lu* Orban Hemoroidu 25 Mar, 2011 23:10 Pe mina cui a ajuns patrimoniul sindicatului... Case de vacanta,terenuri,inventare de miliarde de lei,toate facute cu banii din cotizatiile amaritilor pina in 1990,au ajuns sa fie administrate de indivizi cu apucaturi de gangsteri de cea mai joasa speta,care iau "imprumuturi" in rate de 40000 euro,casa de vacanta pe Valea Prahovei,etc.Liderii sindicali muncesc mult,punind umarul la desavirsirea operei de scirbire si greatza pe care o simtim fata de tot ce se intimpla din 1990 incoace.Asa sa-i ajute Dumnezeu.
  • Vox Dei 25 Mar, 2011 13:03 BOTANISTILOR !!!! Zoso nu este fiul lui PEtcu chiar daca are acelasi nume !!!!!!~! Sunteti ultimii care afla ...
  • george maiior-sri 25 Mar, 2011 11:39 asa e nu a luat spaga -a luat mita-jeguri de lideri sindicali va batetoi joc de amariti