Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regata "Regele Mihai I" şi-a desemnat câştigătorii

ro

09 Oct, 2011 17:54 1705 Marime text

Regata "Regele Mihai I" s-a desfăşurat, ieri în rada exterioară a Portului Tomis din Constanţa, în organizarea Yacht Club Regal Român.

Potrivit ofiţerului de presă al YCRR, Viorel Bălănescu, evenimentul nautic a dorit să marcheze împlinirea a 90 de ani de la naşterea regelui Mihai I, care deţine şi funcţia de Comodor al Clubului.

La startul regatei s-au aliniat, în prima zi de competiţie, 11 veliere, iar în cea de-a doua zi - nouă, competiţia incluzând patru curse inshore (în largul portului Tomis) şi o cursă offshore între porturile Tomis şi Midia şi retur.

Duminică după-amiază, la finalul celor două zile de competiţii, a fost organizată festivitatea de premiere, pe podium urcând echipajele clasate pe primele trei locuri în sistemele de clasament ORC (categoriile Cruise şi Race) şi IRC.

În sistemul de clasament IRC, Cupa Regelui Mihai I şi medalia de aur a revenit echipajului de pe velierul 'Alexandra', pe locul secund clasându-se 'Incognito', iar pe locul trei echipajul velierului 'Apolodor'.

Clasamentul ORC a acordat la categoria Cruise Cupa Regelui Mihai I şi medalia de aur echipajului de pe 'Harmony', pe locurile doi şi trei clasându-se velierele 'Motivation' şi, respectiv, 'Arcadia', în vreme ce la categoria Race Cupa a revenit echipajului de pe velierul 'Alexandra', pe locul doi clasându-se velierul 'Apolodor', iar pe locul trei 'Incognito'.

Premiile au fost decernate de contraamiralul în rezervă George Petre, membru al Yacht Club Regal Român. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii