Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un mort şi trei răniţi Grav accident rutier la ieşire din Mamaia (galerie foto)

ro

22 Jul, 2012 11:18 5704 Marime text

2012-07-22_08.51.10.jpgUn accident grav s-a petrecut, în urmă cu câteva minute, la ieşirea din staţiunea Mamaia, către Năvodari. 

Salvatorii de la ISU Dobrogea au o misiune dificilă deoarece evenimentul s-a soldat cu persoane încarcerate.  

UPDATE:

În urma accidentului au rezultat patru victime: un mort şi trei răniţi.

Cel decedat este şoferul bolidului. 

2012-07-22_08.51.28.jpg

Maşina, un Porsche, în care se aflau patru tineri, doi băieţi şi două fete, a intrat, probabil din cauza vitezei, într-un stâlp.

Martorii spun că tinerii petrecuseră într-un club din Mamaia.   img00232.jpg

Vom reveni cu detalii.  

UPDATE 2: 

Șoferul bolidului era un om de afaceri din Craiova, cu afaceri de jocuri de noroc în România și Italia. De asemenea, este cunoscut oamenilor legii ca având mai multe procese cu poliția rutieră.

UPDATE 3:

Şoferul se numea Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova. Bărbatul administra SC Luky Frog SRL şi, din câte se pare, avea permisul obţinut în Italia. 

UPDATE 4: Lista celor implicaţi

În această dimineaţă, la ora 7.00, Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova, administratorul SC Luky Frog SRL, a condus un Porsche Carrera, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari. La un moment dat, într-o curbă, din cauza neatenţiei şi a vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp. În urma accidentului, şoferul a decedat la faţa locului. La spital a ajuns, Elian-Florin Tudor, fondator al SC El-Young Impex SRL, jucător de tenis, legitimat la Federaţia Română de Tenis, cu numărul de legitimaţie 13280, pasager pe locul din dreapta faţă, Georgiana Gingăraşu, de 26 de ani, şi Ligia Gingăraşu, de 24 de ani, ambele din Argeş. Coincidenţă sau nu, numele lui Elian-Florin Tudor apare şi într-un dosar instrumentat de procurorii din Spania, cauză ce vizează carduri bancare falsificate. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii