Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Let’s Do It Romania cauta voluntari la mare

ro

17 May, 2010 18:15 1532 Marime text

Echipa "Let's Do It, Romania!", care şi-a propus să cureţe ţara de gunoaie pe 25 septembrie, are nevoie de ajutorul voluntarilor din judeţele Constanţa, Tulcea şi Călăraşi pentru a întocmi, în weekend, harta gunoaielor. Echipa de voluntari a realizat astfel de hărţi (cartare) în judeţele Cluj şi Argeş. Au urmat apoi Timiş, Caraş-Severin, Sibiu şi Vâlcea.

Următoarea acţiune de cartare va avea loc în zilele de 22-23 mai şi se va desfăşura concomitent în judeţele Constanţa, Călăraşi şi Tulcea.

În acest moment există 8 voluntari înscrişi în Călăraşi, 95 de voluntari în Constanţa şi 13 în Tulcea. „Pentru a realiza cu succes această etapă avem nevoie de un număr cât mai mare de voluntari mai ales în judeţele Călăraşi şi Tulcea. Facem apel la locuitorii acestor judeţe pentru a se implica alături de cei deja înscrişi până acum!", anunţă echipa care coordonează ambiţiosul proiect, într-un comunicat de presă.

„Echipa "Let`s Do It, Romania!" cere sprijinul tuturor românilor pentru etapa de cartare, etapă care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea Implică-te!"

"Let`s Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii