Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generalul Cătălin Voicu și Vanghelie, în carcatiția cu Butoane la Giurgiu

ro

12 Oct, 2011 00:34 2598 Marime text

Emil Vuca, avocatul lui Ionuț Tănăsoia, principalul suspect în uciderea bachetbalistului american, este unul dintre apropiații lui Marian Vanghelie și ai generalului Cătălin Voicu. Aceasta nu este singura legătură dintre PSD și clanul mafiot care taie și spânzură în Giurgiu.

Marian Vanghelie este șeful din umbră al organizației PSD Giurgiu. Adrian Popescu, președintele filialei, este doar interfața sa. În urmă cu trei luni, la cererea lui Vanghelie, a fost instalat ca prim-vicepreședinte Emil Vuca, avocatul interlopilor din Giurgiu. Vuca s-a autosuspendat azi din PSD după ce Victor Ponta l-a somat că activitatea sa este incompatibilă cu calitatea de mebru de partid.

 

Vuca ar fi fost adus la pachet cu Mincu Silvestru, un al locotenet al generalului Voicu. Mincu Silvestru acționează alături de alți membri ai grupului Voicu-Vanghelie în Giurgiu, și este implicat și în activitatea organizației PSD Giurgiu.

Senatorul Voicu a fost arestat mai mult de un an, iar în prezent este judecat într-un dosar pentru corupție.

Cum a încercat Vanghelie să ajungă la Butoane

Potrivit unor surse politice locale, de mai multă vreme Marian Vanghelie a început demersuri prin care să își apropie influentul clan local cunoscut sub numele de Butoane. La cererea lui Ovidiu Grecu, șeful clanului, Vanghelie a dat de muncă mai multor țigani, membri ai clanului Butoane. Mai precis, i-aangajat la ADP, societatea primăriei sector 5 care se ocupă de curățenie.

Clanul Butoane nu are legături politice doar cu PSD, ci și cu celelate partide. Lucian Iliescu, primarul din Giurgiu este unul dintre cei suspectați că derulează afaceri cu Butoane.

Sursa: EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii