Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bannerele şi steagurile lui Radu Cristian au fost din nou vandalizate. Vezi pe cine acuză staff-ul său de campanie (galerie foto)

ro

15 May, 2012 16:25 2064 Marime text

DSC_9894.jpgCandidatul indepedendent la Primăria Mangalia, Cristian Radu, se confruntă cu un nou episod lipsit de fair play din campania electorală pentru scrutinul din 10 iunie. În cursul nopţii trecute, steagurile şi bannerele care îl înfăţişau au fost din nou vandalizate. Concret, materialele de campanie menţionate au fost mâzgălite şi tăiate. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, campania lui Cristian Radu fiind în repetate rânduri boicotată. În opinia oamenilor din echipa lui Cristian Radu aceste acţiuni de vandalizare ar fi orchestrate de persoane din anturajul fostului şi actualului primar (n.r. - Zanfir Iorguş şi Claudiu Tusac).

Ce este, însă, curios, e faptul că singurul candidat a cărui campanie este boicotată este Cristian Radu. Staff-ul său pune acest lucru pe seama faptului că primarul Tusac, candidat pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale, s-ar simţi ameninţat în sondaje de contracandidatul Cristian Radu.

Despre aceste acuzaţii, fostul primar, deputatul Zanfir Iorguş, actual candidat la un nou mandat de edil şef ne-a declarat: „Am luat act de presiunile pe care le exercită echipa lui Tusac şi dezaprob total orice agresiune, în campania electorală, asupra contracandidaţilor. Nu am făcut şi nu voi face niciodată aşa ceva vreunuia dintre contracandidaţi. Să se renunţe, în ce mă priveşte, la această idee. Staff-ul meu are alt gen de acţiuni".

La rândul său, Claudiu Tusac a respins acuzaţiile: „Haideţi să fim serioşi. Persoanele din anturajul meu nu fac aşa ceva. Tuturor ni se întâmplă să avem probleme cu afişele, bannaerele. Mie mi-au desenat mustăţi", a menţionat actualul primar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii