Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Set încheiat cu 25-2 în Campionatul Naţional de volei!

ro

30 Oct, 2012 01:00 2938 Marime text
volei_exposure.jpgEtapa a treia a Campionatului Naţional - Divizia de cadete le-a adus victoria ambelor echipe de volei din judeţul Constanţa care participă în competiţie. SLEN 90 Cernavodă (antrenori Lenuţa şi Gheorghe Iordache) a dispus, la Medgidia, de ACSV Donaris Galaţi, cu scorul de 3-0 (25-13, 25-10, 25-8).

Acelaşi rezultat, pe seturi 25-14, 25-20, 25-2 (!), l-a obţinut şi CSS1 Constanţa (antrenor Radu Buzan) în deplasarea de la CSS Brăila. Pentru CSS1 a fost primul succes de până acum, în vreme ce echipa din Cernavodă este la a treia victorie. În etapa viitoare, pe 11 noiembrie, SLEN 90 joacă cu CSS Galaţi, iar CSS1 întâlneşte Donaris Galaţi.

„A fost un meci fără istoric, pe care l-am încheiat în 55 de minute. Era de aşteptat victoria noastră. Greul începe însă din sferturile competiţiei, pentru că în ţară sunt echipe foarte bune, de înalt nivel. Acolo se va vedea valoarea noastră. Să nu uităm însă că fetele noastre sunt abia în primele an de cadete, eleve de clasa a noua", a declarat Lenuţa Iordache. Echipa SLEN 90 va fi diseară în tribunele Sălii Sporturilor, la partida de Liga Campionilor dintre CSV Tomis şi echipa germană Schweriner. Fetele nu au ratat niciunul dintre meciurile de pe teren propriu ale Tomisului din sezonul trecut al Ligii Campionilor şi fac tot posibilul să vină să vadă şi partidele din Divizia A1. Doar când orele nu le permit nu ajung la Sala Sporturilor. „Transportul Cernavodă - Constanţa şi retur ne este asigurat de cei de la Tomis, care ne pun la dispoziţie de fiecare dată o maşină. Ne bucurăm de atenţia lor, drept pentru care le mulţumim", a mai spus Lenuţa Iordache.

Au crescut de la meci la meci

După două meciuri pierdute, însă cu o evoluţie în creştere, echipa CSS1 Constanţa din Divizia de cadete a reuşit prima victorie. A fost un succes - blitz, obţinut după doar 45 de minute de joc. „Eu eram mulţumit şi cu o înfrângere în care să ne adjudecăm un set - două. Acesta e scopul nostru, să creştem de la meci la meci. A ieşit însă victorie. Fetele au potenţial şi vor progresa. În ultimul set, câştigat la 2, jucătoarele mele s-au descătuşat şi au servit formidabil. În etapa viitoare, la Donaris Galaţi, mergem să ne batem şi să scoatem maximum posibil din meci", a declarat antrenorul Radu Buzan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii