Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Ionescu va fi inmormantat astazi

ro

20 Oct, 2009 01:51 5392 Marime text
cap1.jpgRovas Catering este în doliu

O manevră greşită, provocată şi de viteza mare cu care conducea, l-a proiectat pe tânăr pe drumul către moarte.

Condiţiile de carosabil ud au dus la amplificarea producerii tragediei rutiere de sâmbătă, în urma căreia, la doar 21 de ani, viaţa unui tânăr s-a încheiat, cu multe regrete. Victima cumplitului accident, Andrei Ionescu, de 21 de ani, din Constanţa, va fi condusă astăzi pe ultimul drum, de familie, apropiaţi şi colegii de muncă. El va fi înmormântat la cimitirul din Viile Noi.

Tânărul terminase Liceul Energetic şi era angajat ca distribuitor în cadrul firmei „Rovas Catering", situată pe Aurel Vlaicu, la numărul 62. Administratorul societăţii, Vasile Roşu, spune că băiatul era în timpul liber atunci când s-a produs tragedia, iar maşina în care a murit, un Peugeot 206, B 72 BKV, aparţine societăţii. Alte surse spun că, totuşi, Andrei ducea o comandă la Valu lui Traian. Vestea morţii tânărului i-a şocat pe colegii de muncă, care l-au văzut teafăr şi nevătămat, doar în urmă cu câteva zile. În faţa sediului societăţii, maşinile de catering au acum postate pe geamuri poza fostului angajat.

Sâmbătă, pe drumul naţional DN3, la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian, prezentul s-a transformat în trecut pentru băiat. Se pare că a vrut să evite impactul cu un autovehicul din faţă, care a întors în banda dublă continuă. Viteza pe carosabilul ud l-a proiectat pe contrasens, într-un Logan, de unde a ricoşat într-un Subaru Forester şi a sfârşit într-un şanţ de pe marginea drumului. Impactul a fost devastator. Echipajul SMURD l-a transportat în stare critică la Urgenţă, unde medicii s-au străduit să-l menţină în viaţă. După câteva ore de agonie, tânărul s-a stins pe patul de spital.

{mos_ri:Andrei Ionescu}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii