Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Black Friday, la Constanţa Lista magazinelor care fac reduceri de Vinerea Neagră (galerie foto)

ro

23 Nov, 2012 00:32 12927 Marime text
01_reduceri_-_reduceri_1.jpgBlack Frigay sau Vinerea neagră, sau ziua marilor reduceri vine şi în Constanţa, aducând mari reduceri şi distracţii. Ziua de astăzi, 23 noiembrie, este ziua cu cele mai mari reduceri din an, sărbătoare importată de la americani, care dă startul cumpărăturilor de Crăciun.

Constănţenii, la fel ca restul românilor, vor lua cu asalt magazinele care au anunţat reduceri şi de până la 90%. Unii dintre retaileri au preferat să înceapă campania chiar la miezul nopţii, alţii au dat startul nebuniei cumpărăturilor în această dimineaţă. Printre magazinele care au anunţat reduceri se numără: City Park Mall, eMAG, Ecco, United Colours of Beneton, Mondo, Yokko, Vodafone, Evomag, Flanco, Altex, Laptop Garage, Clickshop, Quickmobile.ro, Marketonline.ro, IQBox, Azerty, ShopU, Cel.ro, Oktal.ro, Domo, PC Garage, PCFun, Koyos.ro, sigmanet.ro, F64, Elefant.ro, Maguay.ro, 3e.ro, Elanko.ro, Mediagalaxy.ro, Dcsh.ro, Okazii.ro, biletoo.ro, Cit.ro, Metro, Falcon.

Surprize şi concerte la City Park Mall

La City Park Mall, Black Friday se ţine între orele 9.00 şi 24:00. Reprezentanţii magazinului au promis promoţii speciale, evenimente deosebite şi un decor de iarnă desăvârşit. Mai mult, ziua de azi, va aduce şi super concerte la mall-ul constănţean. Astfel, pentru constănţenii ieşiţi la shopping vor cânta Anda Adam şi Alex Velea. Ambele concerte vor avea loc seara, începând cu ora 21.00. Surprizele se vor ţine lanţ. Astfel magazinele oferă reduceri exclusive, chiar acum la începutul sezonului de iarna. Spre exemplu magazinele Ecco, United Colours of Beneton şi Mondo oferă reduceri de 50%, Yokko oferă între 30% şi 70% la ţinutele de seară, în timp ce magazinele de bijuterii te recompensează cu produse cadou. Magazinul Vodafone oferă telefonul Samsung Galaxy Y la preţul promoţional de 1 Euro la activarea unui abonament nou. Cât priveşte reducerile de la eMAG, aici în promoţie vor intra toate categoriile de produse. Anul trecut, în numai cinci ore, eMAG a reuşit să vândă 28.000 de produse în valoare de 4 milioane de euro. În jur de 400.000 de oameni au accesat site-ul în intervalul 5.00-10.00 AM. La PC Garage şi PC Fun, Black Friday va debuta la ora 00.00. Koyos.ro va da startul la reduceri la ora 6.00, iar F64 - la ora 00.00. Librăria Cărtureşti vine cu reduceri de 20% la cărţi, produse de papetărie şi ceaiuri, respectiv 10% la muzică şi filme. Orange România oferă elefoane, tablete şi laptopuri cu preţuri mai mici cu până la 90%.

Promoţii şi la Metro România

Metro Cash&Carry România şi-a pregătit oferta comercială pentru Black Friday în ceea ce priveşte reducerile de preţuri şi returnarea TVA-ului, la categoriile de produse electrocasnice şi electronice (inclusiv produsele din stocul nou şi cele aflate în alte promoţii), precum: maşini de spălat, frigidere, televizoare şi laptopuri. Pentru ca toţi clienţii săi să se bucure de reduceri, Metro Cash & Carry România a extins reducerile Black Friday pe parcursul întregului weekend. Ofertele vor fi disponibile în perioada 23-25 noiembrie, în reţeaua de magazine Metro Cash & Carry România. „Suntem bucuroşi să ne alăturăm programului Black Friday, un sistem de reduceri care a înregistrat un real succes la nivel internaţional, dar şi pe plan local. Am luat această decizie tocmai din dorinţa de a extinde beneficiile pe care le oferim clienţilor noştri, dându-le ocazia de a achiziţiona la preţ redus produse aparţinând celor patru categorii, nu numai în Black Friday, dar şi pe tot parcursul weekendului", a declarat Michael Kaiser, director Cumpărări Produse Nealimentare Metro Cash & Carry România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii