Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nume de cod Porumbacu

ro

13 Feb, 2010 05:24 13689 Marime text
nume de cod porumbacu 16989 274819
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nelutiu 08 Jan, 2011 16:36 Lupta cu turnatorii Socialisti si liberali acuma Cu totii astazi s-au unit Sa lupte doar ei cu Reforma Acest cosmar sau mare mit De fapt ei vor doar o schimbare Rotind pe ei tot la ciolan Si nici decum o reformare Asa de la-nceput de An Strigand asa cu multa ura Doar intre ei s-au inteles 'Aici e doar o dictatura, Din Parlament acum nu ies' Dar inainte de iesire S-au inteles asa ca fratii Sa aibe toti o amintire Iesind de drept ca avocatii ............................................ Turnatorie, ori santaj Turnatorie, ori santaj? Aceasta este intrebarea Am pus-o Sefului Oranj Sa vina cu dovezi din alea Cene-i mai securist acuma Un turnator sau ofiter? Din lumea noastra cea nebuna Si comunismul cel de ieri Cu Mona Musca turnatoare Si Alexandrina lui Gatej Cu doua flori, o tara mare Nu schimbi nimic, avem prilej Tortionari din tara asta Chiar ofiteri acoperiti Din astia ne-a adus napasta Cu comunistii democrati
  • Antonescu 15 Feb, 2010 10:49 Eu am citit undeva pe Internet ca Boc fila prostituatele de pe centura Clujului si le facea note la Securitate care cum si cati clienti avea. N-am auzit inca sa dezminta "stirea"...
  • Pescarul 15 Feb, 2010 06:21 Cat de penibili sinteti..."Vindea note Securitatii"...Da,avea un serviciu paralel privat de "filare a minorelor" in care raporta carora nu le-a venit "ciclul" la timp iar Securitatea abandona in acel moment informarile venite de la Anvers de la Basescu si se ocupa cu achizitionarea de urgenta a notelor despre minorele lui Crin...Evident ca cineva v-a luat la misto dar voi mari deontologi portocalii ce sinteti va faceti ca nu intelegeti chestia asta si o dati ca fiind " o informatie ce circula pe net care nu a primit niciun raspuns din partea lui Antonescu"...Uffff ce face pupincureala din oameni mai ales daca-s ziaristi de provincie fara niciun capatai. Vreau sa vad daca dati si acest comentariu.
  • ucseer 14 Feb, 2010 16:26 este regretabil ca dati stiri necontrolate. In ceea ce-l priveste pe Antonescu, stirea putea fi citita cu mult inainte in Expresul de Sud. Mai mult, in Expresul de Sud s-a scris, fara sa fie desmintit de vreuna dintre partile vizate,cum a ajuns dosarul de retea al lui Antonescu, la VANTU. Dosarul a fost sustras de la CNSAS de catre Mircea Dinescu si vandut lui Vantu. De ce lui Vantu, .... Trageti dvs. concluziile. Regretabil este ca ori ca sa dea bine, ori ca ati luat stirea de la altii, dar tot necontrolata, bagati in aceeasi oala si persoane care nu aveau cum sa fie informatori si asemenea presa nu face cinste celor care o practica. Dimpotriva. Ca nu va place Elena Udrea, este problema dvs. dar sa scrieti ca ar fi avut legaturi cu securitatea, este ridicul si condamnabil pentru cel care a scris articolul. Cum sa fie informator o persoana care in 1989 avea 16 ani? cam acelasi lucru este si cu Boc: in 1989 avea 23 de ani. Nu a prea avut timp sa fie si informator si secretar UTC.Regretabil pentru singurul ziar local pe care il recomandam spre a fi citit.
  • pnl 14 Feb, 2010 13:02 am mai fals si mai parsiv ca acest crin antonescu nu exista in politica romaneasca
  • gigel 14 Feb, 2010 09:49 cu bani sau fara bani,crinisorul patriciului intregeste galeria de turnatori ai asazisului partid liberal ! aferim bre !