Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, nemulţumiţi de serviciile municipalităţii Iustin-Fabian Roman - „Susţin consolidarea autorităţii Poliţiei Locale"

ro

20 Nov, 2012 02:09 2607 Marime text
iustin.jpgConstănţenii din Poarta 6 şi Abator s-au plâns candidatului ARD pe Colegiul 6, Iustin-Fabian Roman, că întâmpină probleme cu iluminatul public şi lipsa intervenţiei Poliţiei Locale. În timp ce locuitorii din Topraisar şi Biruinţa vor înfiinţarea camerelor agricole. 

Este perioada în care candidaţii pentru Parlament fac cunoştinţă cu electoratul. Ieri, Iustin-Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, s-a întâlnit cu locuitorii din Biruinţa şi Topraisar, dar şi din cartierele constănţene Poarta 6 şi Abator. Însoţit de echipa sa de campanie, Iustin-Fabian Roman a discutat cu cetăţenii problemele cu care aceştia se confruntă ca locuitori ai Colegiului 6. De asemenea, alegătorii au aflat şi proiectele pe care candidatul ARD le are pentru Constanţa. „Locuitorii din Topraisar şi Biruinţa mi-au semnalat faptul că au nevoie de ajutor în chestiunile agricole. În urma discuţiei cu aceştia am observat importanţa unei Camere Agricole locale. Agricultorii din judeţul nostru au nevoie de ajutor, de îndrumare şi, bineînţeles, de fonduri", a spus, în urma întâlnirii, Iustin-Fabian Roman. Candidatul ARD a discutat şi cu locuitorii din cartierele constănţene Poarta 6 şi Abator. Oamenii au atras atenţia asupra problemelor legate de iluminat şi de Poliţia Locală. „Problema cetăţenilor din cartierele Poarta 6 şi Abator au fost, în special, iluminatul stradal şi lipsa de intervenţie a Poliţiei Locale. Aşa cum am spus cu mai multe ocazii, din punctul meu de vedere, o viaţă normală este o viaţă în siguranţă, să nu-ţi fie teamă să ieşi pe stradă sau să-ţi trimiţi copilul la şcoală. Susţin consolidarea autorităţii Poliţiei Locale şi naţionale, prin creşterea numărului de poliţişti pe stradă. De asemenea, trebuie să dăm o importanţă sporită creşterii protecţiei legislative a poliţiştilor în faţa infractorilor, concomitent cu verificarea acestora în teren", a declarat Iustin-Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii