Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR îi urează ani mulţi şi buni lui Anghel Iordănescu!

ro

04 May, 2015 09:18 1249 Marime text
Uniunea Naţională pentru Progresul României îi urează lui Anghel Iordănescu să aibă ani mulţi şi buni înainte, să câştige, împreună cu echipa naţională de fotbal, cât mai multe meciuri şi să inspire în continuare pe cât mai mulţi lideri să facă politică nu pentru interese proprii, ci pentru interesul întregii ţări.
Anghel Iordănescu este un român adevărat, un om care înţelege şi ţine la mare cinste valorile noastre naţionale. Este un general al Armatei Române, un sportiv care a făcut istorie şi un selecţioner care nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbalul românesc. A fost numit pe bună dreptate „antrenorul secolului” şi are toate şansele să devină „antrenorul mileniului” dacă va reuşi să-şi atingă obiectivele pe care şi le-a propus.
În politică, Anghel Iordănescu a dovedit încă de la început că este un om de onoare şi că îşi urmează principiile mai mult decât orice. A fost încă de la început alături de Gabriel Oprea pe drumul greu al construcţiei unui nou partid, plecând din primele bănci ale Puterii în ultimele rânduri ale Opoziţiei. A rămas la greu alături de oamenii în care a crezut şi a pus umărul la ridicarea unui nou proiect politic. A arătat că în politică, la fel ca în fotbal, caracterul unui om este mai important decât orice altceva.
De cinci ani de zile, Anghel Iordănescu este nu doar un simbol al României, ci un simbol important al UNPR, un coleg de excepţie şi un om cu suflet mare la care ţinem cu toţii. A participat la viaţa de partid şi a contribuit din plin la consolidarea acestui partid, având mereu o vorbă de încurajare la greu şi un sfat înţelept la bine.
Prin urmare, pentru ceea ce reprezintă în politică, pentru ceea ce a făcut în fotbal, dar mai ales pentru tot ceea ce înseamnă în societatea românească, Anghel Iordănescu merită toată aprecierea, respectul şi toate mulţumirile noastre.
 La mulţi ani, Anghel Iordănescu!
 
Biroul de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii