Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii constanteni s-au inscris in UNPR

ro

27 Mar, 2015 15:27 2074 Marime text
Tinerii din Organizatia Municipala a UNPR Constanta s-au intalnit aseara pentru prima data de la reinfiintarea acestei structuri. Organizatia de tineret a Municipiului Constanta a fost preluata in urma cu aproximativ o luna de catre George Alexandru Dragan, fost lider al studentilor din Universitatea Ovidius.

La intalnirea de aseara, organizata la Clubul Cheers din Parcul Tabacarie, au participat aproape 40 de tineri care au socializat pentru mai bine de 4 ore. “Aceasta este o prima actiune prin care membrii organizatiei noastre isi incep cariera politica. Vom aduce cat mai multi tineri langa noi, tineri carora le pasa sa se implice in viata comunitatii. Doresc sa facem din UNPR Constanta cea mai dinamica organizatie de tineret din judet” a declarat George Alexandru Dragan.

In urma cu aproximativ 2 saptamani, tinerii progresisti s-au intalnit la nivel national, la Poiana Brasov. “Reuniunea tinerilor din toată ţara din cadrul UNPR a fost un bun prilej pentru fiecare preşedinte de organizaţie prezent să îşi cunoască mai bine colegii din teritoriu şi să împărtăşească din experienţa proprie. În calitatea mea de preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret a UNPR Constanta am rămas plăcut impresionat de modul corect şi serios în care se lucrează în cadrul UNPR.

Mesajele seniorilor au fost mobilizatoare pentru noi, tinerii, şi am înţeles ce avem de făcut până la alegerile din 2016. Tinerii din UNPR Constanta se bucură de o susţinere importantă din partea seniorilor, lucru care ne dă încredere că acţiunile noastre îşi vor atinge scopul” a mai precizat liderul tinerilor UNPR din Municipiul Constanta.
 
Biroul de presa
UNPR Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii