Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul UNPR privind taxarea marilor averi - avizat favorabil în Comisia de buget-finanțe

ro

18 Apr, 2012 22:36 1211 Marime text

Proiectul legislativ iniţiat de Uniunea Naţională pentru Progresul României privind taxarea averilor mari şi foarte mari a primit, marţi seara, aviz favorabil în Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, care este for decizional, urmând să fie supus votului în plen săptămâna viitoare.

UNPR invită la vot parlamentarii tuturor formaţiunilor politice pentru a demonstra că le pasă de cetăţenii României. Solicităm partenerilor din coaliţia de guvernare să respecte ceea ce şi-au asumat prin programul Coaliţiei şi al Cabinetului şi să voteze Legea privind taxarea averilor mari şi foarte mari. Totodată, pentru susţinerea acestei iniţiative, UNPR contează pe votul parlamentarilor PSD, liderii acestui partid anunţând în repetate rânduri că sprijină proiectul Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Iniţiativa UNPR privind taxarea averilor mari şi foarte mari este un proiect dorit de peste 85% din români şi este una dintre măsurile responsabile de stânga ce pot fi luate în actualul context economic global. Intrarea în vigoare a acestei legi ar aduce la buget circa 3 miliarde de euro anual, în total 9 miliarde de euro în 3 ani, bani care vor fi direcţionaţi spre pensionarii români, care au fost cei mai afectaţi de criza economică.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii