Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat vineri, 19 iunie a.c., la ședința organizației județene UNPR Tulcea

ro

19 Jun, 2015 12:45 1488 Marime text
La şedinţă au fost prezenți, de asemenea, parlamentari, aleşi locali  şi membri ai organizaţiei.
 
În cadrul întâlnirii s-a discutat despre Planul Politic Naţional al UNPR, precum şi despre direcţiile prioritare pe care partidul va acţiona în următorii 5 ani.
 
Întâlnirea a vizat şi activitatea organizațiilor locale în contextul  obiectivului UNPR de a avea un milion de membri până la alegerile de anul viitor. 
“UNPR creşte datorită principiilor, datorită opţiunilor şi mai ales datorită eforturilor pe care le facem împreună. Oamenii văd şi înţeleg că ne ţinem de cuvânt şi că suntem serioşi. Sunt cele mai importante calităţi pe care românii le caută la un partid. De aceea sunt sigur că UNPR va fi primul partid care va număra 1 milion de membri”, i-a asigurat pe cei prezenti preşedintele Gabriel Oprea. 
 “UNPR a demonstrat în toţi aceşti ani doua dintre cele mai importante calităţi ale unui partid: forţa şi disciplina. Avem forţa de a păstra stabilitatea României şi avem disciplina necesară pentru a construi pe mai departe. Am arătat că parteneriatul în cadrul Guvernului şi parteneriatul cu preşedintele României, mai ales pe chestiunile ce ţin de siguranţa naţională, pot merge mai departe. Am arătat că suntem un partid care construieşte, nu dărâmă, un partid care îşi doreşte o cât mai largă cooperare pe proiectele de interes naţional. De fapt, aceasta este şi menirea UNPR: să promoveze naţionalismul pozitiv, european, în folosul României. Acesta este modul în care am ales să facem politică şi acesta este drumul pe care am decis să-l urmăm împreună.
UNPR rămâne fidel principiilor sale şi se va poziţiona întotdeauna împotriva oricărei măsuri de natură să slăbească statul român sau să afecteze independenţa Justiţiei din ţara noastră”, a declarat Gabriel Oprea.
 
Biroul de presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii