Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz contină curăţenia în Constanţa

ro

27 May, 2012 18:14 1172 Marime text

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria municipiului Constanţa, a continuat în aceste zile acţiunile de curăţenie în oraş. Astfel, sâmbătă, 26 mai, Claudiu-Iorga Palaz însoţit de câteva zeci de voluntari au colectat mai mult de 100 de tone de gunoi menajer de pe platoul din zona Palas, fostul obor.

Claudiu-Iorga Palaz: „Mulţi dintre locuitorii din zona Palas nu au acte de identitate şi, implicit, de proprietate asupra caselor şi terenurilor. Prin urmare, se află în imposibilitatea de a încheia contracte cu Polaris, firma de curăţenie ce deţine monopol în Constanţa. Este o situaţie foarte gravă, căci pe acel platou, şi nu numai acolo, există un adevărat focar de infecţie ce pune în pericol sănătatea oamenilor.

Este inadmisibil ca de 12 ani, municipalitatea să nu fi găsit soluţii pentru problemele reale ale constănţenilor. Tot ce face actualul primar este o perdea de fum în spatele căreia se ascunde adevărata mizerie care ne domină oraşul. Programele sale sociale sunt mai puţin generoase pentru constănţeni şi mai mult pentru acoliţii săi, acestea fiind o formă mascată pentru afacerile prietenilor săi. Banii sunt luaţi din buzunarele tuturor contribuabililor, nu numai ai pensionarilor, şi sunt transformaţi în sacoşe cu pui şi zahăr sau în locuinţe ieftine, prin conturile furnizorilor măzărişti de produse alimentare sau de materiale de construcţii.

În această campanie ni se aruncă în faţă iluzii, programe sociale sau culturale la fel de fantasmagorice ca autostrada suspendată a lui Oprescu. Problemele Constanţei sunt mult mai grave. După ce voi ajunge la Primărie, le voi rezolva punctual pe toate. Gunoiul din Palas va fi ridicat de una dintre firmele de curăţenie care va răspunde de această zonă. Dar mai întâi, mă voi îngriji ca cetăţenii să aibă acte de identitate şi de proprietate. Este datoria Primăriei Constanţa şi a primarului să facă acest lucru."

Biroul de presă al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii