Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR

ro

18 Nov, 2012 20:34 1593 Marime text

Deputatul UNPR Valeriu Steriu, candidat USL în Colegiul 2 Călărași, a continuat vineri, 16 noiembrie 2012, seria de întâlniri cu alegătorii din localitățile colegiului.

Pe parcursul dimineții, Valeriu Steriu a discutat cu cetățenii din comuna Modelu despre problemele cu care se confruntă oamenii și despre soluțiile Guvernului Uniunii Social Liberale la aceste probleme.

În cursul după-amiezii, deputatul Valeriu Steriu a participat la lansarea candidaților USL în comuna Unirea, la eveniment fiind prezenți și președintele Consiliului Județean Călărași Răducu Filipescu și candidatul USL pentru colegiul 1 Senat Călărași, Liviu Tomoiagă. Cu această ocazie, Răducu Filipescu și-a exprimat întreaga susținere pentru Valeriu Steriu și, totodată, a subliniat competențele acestuia în ceea ce privește dezvoltarea agriculturii și susținerea fermierilor din Călărași. La rândul său, primarul Comunei Unirea a declarat că susține candidatura lui Valeriu Steriu pentru funcția de deputat și pe cea a lui Liviu Tomoiagă pentru funcția de senator.

Deputatul UNPR Valeriu Steriu și-a exprimat angajamentul față de locuitorii din județul Călărași, arătând că atât prin programul de guvernare al USL, cât și prin inițiativele sale personale, își propune dezvoltarea infrastructurii rurale: rețea de apă, canalizare și drumuri, precum și dezvoltarea agriculturii și susținerea fermierilor din Modelu și din județul Călărași.

Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii