Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR

ro

27 Mar, 2015 11:43 1144 Marime text
Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat joi, 26 martie, la reuniunea zonală a Uniunii Naționale pentru Progresul României, din regiunea IV Sud-Vest, care s-a desfășurat la Râmnicu-Vâlcea.
Alături de conducerea partidului, la reuniune au participat parlamentari aleși în colegiile din regiunea IV Sud-Vest și președinții de organizații județene.
 
S-a analizat activitatea deputaților și senatorilor, precum și a organizațiilor din județele: Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj și Mehedinți. Subiectul principal al discuțiilor a fost proiectul UNPR de a avea un milion de membri până la alegerile din 2016.
 
Anul 2015 este extrem de important şi fiecare trebuie să-şi facă datoria. Folosiţi acest an ca să vă îndepliniţi toate angajamentele faţă de alegători”, le-a spus președintele UNPR parlamentarilor prezenți la întâlnire.
 
Lucraţi în organizaţii, duceţi UNPR mai aproape de oameni, vorbiţi-le despre valorile şi principiile în care credem, dar şi despre faptele, soluţiile şi iniţiativele noastre. Bazele succesului din 2016 se pun încă de pe acum, iar UNPR poate reprezenta mai mult. Mai mult pentru fiecare din noi, mai mult pentru cetăţeni şi mai mult pentru România”, le-a transmis Gabriel Oprea președinților organizațiilor județene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii