Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 35 / 08.06.2012

ro

08 Jun, 2012 16:52 1198 Marime text

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Marian Sârbu, și vicepreședintele Gheorghe Emacu au fost prezenți joi, 7 iunie, în județul Teleorman, pentru susținerea candidatului UNPR la Consiliul Județean, Florică Mara, a candidatului UNPR la Primăria Alexandria, Eugen Jieanu, și a celorlalți candidați la primăriile din județul Teleorman și la consiliile locale și județean.

"Sunt convins că mesajele politice generale ale UNPR vor fi percepute pozitiv de electorat", a spus Marian Sârbu, subliniind faptul că UNPR şi-a respectat obiectivul de la înfiinţarea sa, în Parlament, şi anume de a asigura o majoritate politică într-o perioadă de criză. ""Altfel, fără o stabilitate politică, nu este exclus ca România să fi ajuns în situaţia Greciei sau Spaniei, ţări ce nu au mai putut să-şi controleze deficitele. Prin poziţia noastră, poate am sacrificat interesul electoral personal pentru un interes naţional. Susţinând măsurile economice ale Guvernului, UNPR şi-a respectat obiectivele din plan social, promovând pensia minim garantată în sensul neimpozitării, creşterea salariului minim, menţinerea ajutorului pentru persoanele cu handicap şi a indemnizaţiei pentru copiii până la doi ani sau nemodificarea Codului Muncii privind contractul individual de muncă pe durată nedeterminată", a declarat preşedintele UNPR.

Marian Sârbu a spus că obiectivul UNPR la alegerile locale din 10 iunie este obținerea a 7-10% din opţiunile votanţilor. „În aproximativ 70% din localităţile ţării, candidaţii UNPR au intrat în competiţia electorală cu dorinţa de a obţine un scor important, care se va reflecta în rezultatul naţional", a adăugat liderul progresist.

La rândul său, vicepreşedintele UNPR Gheorghe Emacu a afirmat că "cele mai bune programe privind dezvoltarea Teleormanului le au candidaţii UNPR", campania electorală desfăşurată de reprezentanţii acestei formaţiuni politice fiind "frumoasă, elegantă, dar plină de responsabilitate faţă de comunităţi".

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii